ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Mumoo's: gyerekruhák, játékok és egy kedves ötlet, ingyen

2012. augusztus 07. - időtetrisz

Boltajánló következik: a Mumoo's egy webáruház. Ötletes és ráadásul igazán jól kinéző kis babaholmikat árulnak: évekig jó kiskabát, derékmelegitő, pelenára húzható bugyi és nagyon nem mellesleg néhány ingyenes kedveskedés az webboltba látogatóknak.


Kezdjük a pamut kiskabáttal. 6 hónapos kortól 3 éves korig használható az állítható szélessége, hosszúsága miatt, ezt akárhogy számolom, 2-3 tavaszt és őszt jelent, amikor nem kell azon aggódni, kinőtte-e már a dzsekit a gyermek és akkor most hol is lehetne egy újat szerezni.  Az ára 12.192 Ft.
Jöhetnek a pólók és bodyk: elég sokféle mintával kaphatóak: szörnnyel, görénnyel, dróton csücsülő madárkák sziluettjével és még magyar sujtásmotivummal is (lásd a képen). Praktikus a nyakmegoldás, nincs patent meg gomb, ez a fajta kivágás nem igényli, így eggyel kisebb a közelharc a pelenkázón a szép lassan testi- és akaraterejére találó gyermekünkkel. A rövid ujjú body 2200 Ft, a hosszúujjú pedig 2400 Ft ért kapható. Nem olcsóak, de ne feledjük: nem made in china.


Zsebben hordozható kisbarátot is árulnak: tacskónak nevezik (nekem foxi ugrott be, mindesetre nagyon helyes kutyu), van még cica, illetve van címkékkel teli alvósrongy is. A kutya/macska ára 800 Ft.
És akkor az ingyenes apróságok: a képen is látható cuki nyuszis kifestő kicsinyített változata, de van még sárkány, pudli és fa is, valamint ugyanezekből nyomtatható figura is.

És akkor nem utolsósorban a tehermentesítő kuponfüzet, csak a babamappa.hu oldalon való regisztráció után jön a letöltési lehetőség. Maga az ötlet nagyon helyes:  szabadidőt adó kuponok valakitől az anyukának. Legjobb, ha ajándékba kapja másoktól. Hát, egész biztos a top 5 ajándékok közt lehet az anyukák körében... Hihetetlen kedves ötlet.


Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség, de viszont PickPackPonton igen, itt egységesen 800 Ft-ot kell fizetni a kiszállitásért.

Hajrá mumoo's, mi szurkolunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr648802364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása