ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Halloween: szellemmécses

2012. október 15. - időtetrisz

Bár itthon nincs olyan nagy hagyománya, azért tököt mi is vésünk és megjelentek a halloweeni dekorációk is. A héten a Tetriszen is néhány halloweenre elkészíthető dolgot fogunk ajánlani, amelyek mint mindig, az egyszerűen, gyorsan, lehetőleg itthon kallódó alapanyagokat használva elv mentén készülnek. Bemutatom az első számú versenyzőt, aki, bár lehet jobban hasonlít egy balesetes egyénhez, szellemmécsesnek készült.

 Hozzávalók

maradék géz (gyógyszertárban egy 10 cm széles tekercs 135 Ft)
kimosott befőttesüveg
ragasztó
tinta vagy fekete/barna/szürke dekorfesték
egy pár műanyag szem (8db 135 Ft a hobbiboltban)


Így csináltam: A kimosott befőttesüveg oldalát néhány helyen beragasztózom, úgy, hogy a gézt rögzíteni tudjam. Feltekerés közben néha csavarok rajta egyet, hogy ne legyen olyan homogén a kötés a végén. Ha ez megvan, felragasztom a két szemet, majd egy fülpiszkálóval, amit előzőleg sötét (nekem sötétszürke dekorfestékem volt itthon) festékbe mártottam, kicsit bekoszolom a gézt a széleinél, hogy ne legyen olyan steril fehér. 

Témába vágó anyagok:

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr278802468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása