ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Letölthető sablonok Halloweentök-véséshez

2012. október 17. - időtetrisz

A tökfaragást először tavaly próbáltam: valami csodapalotát rajzoltam a tökre, és vágtam a formát. Jelentem: el lehet rontani. Egy-egy túl vékonyra tervezett ablakkeret vagy seprűnyél az egész kompozíciót hazavághatja. Ezért arra gondoltam, hogy idén visszalépek a kezdő szintre, és letölthető sablonok után nézek a neten.

http://www.marthastewart.com/274720/carve-by-color-pumpkins/@center/276965/halloween#/221176

Két komolyabb sorozatot találtam: az első, a tényleg kezdő, standard formákkal dolgozó, 27 darabos sorozat, amelynek darabjai innen tölthetők le;
http://www.rd.com/slideshows/12-free-printable-pumpkin-carving-stencils/#slideshow=slide15
a második a Martha Stewart oldalán található sorozat valamivel fifikásabb. Nem csak simán kivájja a tököket, hanem időnként a vékonyítás technikájával is él, ami három síkot eredményez (a világosabb narancssárga a képen). A kb 40 sablonból álló sorozat letölthető mintát és tutorialt is tartalmaz, érdemes körülnézni.

http://www.marthastewart.com/275639/halloween-pumpkin-carving-patterns-and-p/@center/276965/halloween#/171014
És azért csendben felhívom a figyelmet arra a célszerszám-szettre, ami Martha Stewart oldalán is látható: csak, hogy senki ne törjön le, ha ezek híján nem lesz olyan profi a végeredmény.


Témába vág
Halloween: szellemmécses
Sütőtökös testpakolás

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr128802540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása