ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ki kap ajándékposztot? Sorsolás és beszámoló a Blind Investmentről

2013. május 13. - időtetrisz

Az elmúlt héten megvolt a Blind Investment záróeseménye, ahol nyerni ugyan nem nyertünk, de hála a szavazataitoknak ott lehettünk és prominens emberekkel beszélgethettünk a blog jövőjéről. A befektetők nem egészen a mi, kezdő-blogger szintünkön gondolkodtak, viszont meglehetősen jófejek voltak: komolyan vettek bennünket, meghallgattak és ötleteltek. Ahhoz, hogy ezt elérjük, nagyon sokat segített az is, hogy jó sokan kitöltöttétek a kérdőívünket (pontosan nyolcvanan!), ami alapján mi is határozottabb jövőképpel állhattunk eléjük.

Sok jó ötletet, javaslatot kaptunk a kérdőívekben, köszönjük és megfontoljuk őket, szerény lehetőségeink szerint meg is próbáljuk néhányukat megvalósítani. Jó sokan jeleztétek, hogy szeretnétek rólunk, bloggerekről kicsit többet tudni. Vettük az adást, hamarosan felfedjük magunkat...

Kellemes meglepetés volt, hogy nem csak kisgyerekesek olvasnak bennünket, ennek igazán örülünk -- egészen más fényben látjuk így magunkat is :) Igyekszünk az ő szempontjaikat is figyelembe venni. Sokan hiányoltátok a jobb kereshetőséget. A blog adta keretek között próbálunk ezen is javítgatni.

És akkor, nem csigázunk tovább, most peregjen a dob, jöjjön a sorsolás: lássuk, kik kapnak tőlünk vendégposztot:
És a feloldás:
2 - Erika egy óvónő kérését tolmácsolta: szülinapi zsúrhoz kéretnek ötletek
6 - pufinyufi: applikáció helyett, amit egyelőre nem tudunk megvalósítani, lehet egy másik poszt-kérésed :)
7 - Balog Zsuzsanna: tippek cukros élelmiszerek fokozatos kiváltására
13 - non native mommy: külső vagy belső térben bevethető, nem szokványos játékötletek 1-1,5 éveseknek
14 - Juli: 3 éves ikrek és 7 hónapos testvérük együttes szórakoztatása


Gratulálunk, és a következő hetekben folyamatosan teljesítjük a kéréseket. Bevalljuk, a többi posztkérés is megihletett bennünket, így a közeljövőben azok is számíthatnak arra, hogy a kérésük terítékre kerül, akik most nem nyertek.


Előzmények, aki nem olvasta volna
Dolgozunk, pályázunk
Ajándékposztot lehet nyerni: töltsétek ki a kérdőívet

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr608803002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika 2013.05.13. 20:59:27

köszi! :)
süti beállítások módosítása