ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Párosítsd a stílus alapján!

2013. szeptember 23. - időtetrisz

A párnát és a takarót egy anyagból szabják. Ha az anyag azonban egy festményből való, különös, vizuálisan izgalmas játék lehet összepárosítani az ágyneműgarnitúrákat, hogy elaltassuk benne a papírlurkókat: egy mesével, énekkel vagy a nap legjobb szorijával.
Az ötlet már régen megvolt, egy leárazott Hundertwasser-naptárból szakmányba gyártottam is karácsonyi ajándékként a játékkártyát. Most, a Szépművészeti Múzeum Design pályázatára elkészült Szabó Péternek köszönhetően a professzionálisabb Vasarely - változat.
Szabó Peti készíti a prototípust a pályázatra
Végy tehát egy lejárt művészeti falinaptárat - nonfiguratív festményeket tartalmazó naptárak előnyben! Vagdoss ki min. 34 db., kártyalapméretű egyszínű kartont - erre kell majd a párnákat és a takarókat ragasztani.
Végül gyárts egy párna-sablont és egy takaró-sablont, és kezdj el ágyneműnek illő képrészleteket kivagdosni a naptárból.
Ha készen vagy, jöhet a ragasztás és a laminálás. Az altatandó gyerekfigurákat is érdemes laminálni. Munkás, de megéri!
Játékszabály a párosításra a képek nehézségi fokától és a gyerekek életkorától is függővé tehető, innen megnézheted, a mi verzióinkat
A pályaművünk bejutott az első harminc közé, de nem nyert. Csináld meg, te csak nyerhetsz vele!
Témába vág

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr708803208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2013.09.27. 11:06:01

Hát ez nagyon tetszik, valami hasonlót biztos fogok művelni!
süti beállítások módosítása