ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Reciklista pólót nyomtat - nyereményjáték

2013. szeptember 25. - időtetrisz

Reciklistával pólóra vagy bármilyen dögös ruhára nyomtathatsz. Nem is akármit. Magyar grafikusok képeiből válogatott: szörfözött, nézelődött, és rájött, hogy valamiért a női alkotók műveit jönnek be neki. Tárgyalt, lezsírozta, és hála a jó ízlésének, a képeket a Design héten bármilyen ruhadarabodra rányomtathatod szombaton a MÜSZI-ben. Például Bölecz Lilla képei közül az egyiket:

Szavazhatsz Reciklista fb oldalán, hogy Bölecz Lilla képei közül melyik kerülhessen a ruhádra


Szóval, a feladat, ha vágysz egy ilyen ruhadarabra:

Pólók Timkó Bíbor és Vesekavics grafikáival, Reciklista műhelyéből - ezek a képek már biztos ott lesznek a workshopon

1. Ragadj meg egy pólót, ruhát, bármit, amin szívesen látnád Timkó Bíbor, Vesekavics, Bölecz Lilla és Farka Kata grafikái közül valamelyiket.
2. Mennj el  szeptember 28-án 10 és 17.00 között a MÜSZI-be (1085 Budapest Blaha Lujza tér 1. (Corvin áruház III. emelet, Bejárat a Somogyi Béla utca felől, nagy zöld ajtó MÜSZI logóval, csöngess, ha nincs nyitva az ajtó!))
 ÉS

3. Fizesd ki a belépőt (1500 Ft. a felnőtt, 800 Ft a gyerek)

VAGY

3. Nyerd meg itt a belépőt, és menj ingyen!

A belépőt úgy nyerheted meg, ha like-olod a Facebook oldalunkat (ha még nem tetted), majd megosztod a nyereményjáték Facebook-posztját. A megosztók között péntek (2013.09.27.) 12.00 után sorsolunk!
Hajrá!

Témába vág:

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr578803204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása