ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Időtetrisz ötletgyár: 5 tipp a játékok tárolására

2014. január 09. - időtetrisz

Van egy pont, talán úgy másfél éves kor környékén, amikor a gyerekjátékok erőteljes szaporodásnak indulnak a lakásban. Az ünnepek utáni időszakban ez még durvábban megfigyelhető, és mivel nem lehet mindent megoldani egy újabb polccal (mert mondjuk már nem tudod hová tenni), vagy egy bőrönddel (nálunk van 2 bolhapiacon szerezett régi bőrönd is erre a célra). Valami gyors, egyszerű praktikus megoldás kell. Összenyaláboltunk 5 ötletet a nagy januári rendszerezéshez.

szatyor_mint_tarolo_sk_nyomdazott_sk_szatyor02.21.21

Korábban szó esett az Időtetriszen sk pólónyomdázásról és varrás nélküli pólószatyor készítéséről is. A két ötletet házasítva máris megvan az első ötlet: a pólóból készült játéktároló szatyor. Így csináljunk: Fogjunk egy használaton kívüli pólót, nyomdázzuk rá azt a mintát/feliratot, ami alapján egyértelmű lesz, minek a tárolására szeretnénk használni, majd készítsünk belőle pólószatyrot házilag.

lead_kisautotarolo

A kisautó-problematikát szerettük volna megoldani a papírgurigás megoldással. Ehhez összegyűjtött WC-papír hengerek kellenek, illetve ragasztó vagy néhány kapocs. Praktikus és jól is néz ki, főleg, ha díszítjük is, ahogy sugarcandy tette. Egy hátránya van csak a gurigás rendszernek: csak a matchbox méretű autók tárolására alkalmas. Ezt megoldandó született egy cipősdobozból készült variáció is. Többféle méretű autót lehet benne tárolni, plusz a kartonparkoló bevonható a játékba is.

idotetrisz_kocsitarolo1

Eredetileg a karácsonyi ajándékok csomagolásához készült ez a fonott doboz, de kiderült, hogy strapabíró játéktároló is. Egy film alatt elkészíthető több méretben is, tartós, díszíthető, jól néz ki.
fonottdoboz_nyitio
A talált tárgyak doboza egy olyan problémára kíván megoldást nyújtani amitől minden kisgyerekes család szülőtagjai szenvednek (a probléma a gyerekek számával exponenciálisan nő), ez pedig nem más mint a szanaszét heverő kis izék, elveszett műanyagbigyók, kavicsok, kirakódarabok , amelyek magukban nem érnek sokat (pl egy kirakódarabka), és nagyon fájdalmas rájuk lépni.
aprosagok
Szóval keressünk egy dobozt és mondjuk, hogy ez a talált tárgyak doboza (nagyobb gyerkőcöket még a díszítésére is megkérhetünk), és pakoljunk bele minden ilyesmit. Aztán ha kiderül, hogy hiányzik egy puzzle darab, egy legoember sapka, mát tudni fogjuk, hol keressük....
Ha érdekel a téma vagy még ilyen is:

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr298803410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása