ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kenhető vaj bármikor az asztalon

2014. február 17. - időtetrisz

Kiveszed a hűtőből időben? Vagy kínodban a sajtvágóval szeleteled? Felváltva melengetitek a tenyeretekben? Van egyszerűbb megoldás: tartsd vízben a vajat, bármikor kenhető!

Évek óta használjuk, és miként a mézpumpa is háztartásunk nélkülözhetetlen lakójává vált észrevétlen, úgy ez a vajtartó is. Használata egyszerű: egyik felébe vajat, a másikba vizet teszel, és egymásba rakod a tartó két felét.

Használatakor egyetlen dologgal kell megbarátkozni: a vaj vizes lesz, ami elsőre fura, de ez csak látvány kérdése.

És még egy kitétel: hetekig nem lehet benne rohasztani a vajat, tehát csak rendszeres használat mellett működik. És hogy hol lehet kapni? Ha vizes vajtartóként rákerestek, találtok egy drágább verziót , de a MESKÁn kapható ugyanez a modell 3500 FT-ért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr358803468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ujcz Ági 2014.02.17. 11:16:22

Remélem megelégedéssel használjátok a vajtartót! Egy apró javaslatom lenne, amikor beleteszed a vajat, legyen az bolti kocka, vagy házi formátlan, előtte szobahőmérsékleten a saját papírjában egy kicsit formázd henger alakúra, úgy tedd a helyére és mikor benne van tedd rá a csomagoló papírt és egy kicsit nyomd le a vajat, hogy kitöltse az edényt, ne legyenek mellette légrések, mert ott is avasodhat. Jó étvágyat!

blagger 2014.02.17. 12:55:01

Köszi :)))
süti beállítások módosítása