ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Varrás nélkül: a bolyhos kötött pulcsik megmentése boholytalanítóval

2014. február 19. - időtetrisz

A bolyhosság kevés kötött holminak áll jól, a legkedvesebb gyapjúpulcsi/ruha is kicsit lehasználtnak tűnik a szöszgombócoktól és már nem olyan nagy öröm hordani. Egy időben nem túl éles borotvával próbálkozott mindenki boholytalanítani, ez hol bejött, hol nem: hol szétvágta az anyagot, hol már annyira sem volt éles, hogy egyetlen kis puha cafatkát leszedjen, de szerencsére már van félprofi kütyü erre is. Most a képeké a főszerep.

[caption id="attachment_5033" align="aligncenter" width="600"]bolyhokkal, bolyhok nélkül, ugyanaz a pulcsi bolyhokkal, bolyhok nélkül, ugyanaz a pulcsi[/caption]

 

Hát így nézett ki a boholytalanításra váró pulcsi, nem túl vonzó, na:

boholytalanit_01

Először az egyik ujján teszteltem, mennyire lehet leszedni a bolyhokat. Szerencsére teljesen, persze eltartott egy darabig.

boholytalanit_02

És íme, a pulcsi bolhyok nélkül, szinte újnak látszik. Kellett hozzá kb. 25 perc és a boholytalanító bevetése.

boholytalanit_03

A boholytalanító a Rossmannban kapható 1000 Ft-ért, két db ceruzaelemmel működik (jó áron adják a tölthető elemeket ugyanott).  Mostanában szoktak 10%-os kedvezménycetlit is bedobni, érvényes erre is. Mentsünk meg a puha, kötött pulcsikat!

boholytalanit_04

További varrás nélküli tippjeinket itt találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr808803472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éva Petrik 2014.02.21. 15:51:46

Nekem is van (mas marka) es nagyon bevalt. Kicsit maceras de TV nezes kozben 2-3 pulcsi megvan es evekkel hosszabbitja meg egy-egy darab eletet. Szovetkabatokra is mukodik!

Baumgartner Melinda 2014.02.21. 22:25:40

De jó! Ez az infó most jókor jött! Köszönöm!

Dóra Ancsa Molnár 2014.10.16. 08:49:33

Én a sima eldobható borotvával boholytalanítok.
süti beállítások módosítása