ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Nyereményjáték a Manka Műhellyel, nyerj egy baglyos táskát!

2014. február 27. - időtetrisz

Ahogy korábban jeleztük, ha elérjük a Facebook oldalunkon a 2000 lájkot, játékot indítunk. Ez hamarabb megtörtént, mint reméltük, köszönjük! Ennek első része volt a baglyos nyaklánc a Mesekavicstól, a mások része pedig most ezzel a baglyos horgolt táskával folytatódik. Hogy minden baglyos, a véletlen műve, igaz, mostanság elég népszerű ez a kis állat.

1521248_571973176212349_404504170_n

A Manka Műhely bloggre és alkotója, Pszota Marianna a közelmúltban megosztotta velünk, hogyan tanult meg horgolni a netről - amit egyébként 2 eleven fiú és egy rosszcsont kislány mellett tett, úgyhogy le a kalappal!

Néhány éve ismerkedett meg a foltvarrással, ez indította be nála a vágyat, hogy minél több technikát megismerjen és izgalmas tárgyakat alkosson. A horgolás mellett kipróbálta a tű-és vizes nemezelést, különféle decoupage-technikákat, de újított már fel régi bútort is.

A sok szépség közül, amelyekből néhányat már bemutattunk a korábbi posztban, Manka Műhely ezt a táskát ajánlotta fel a szerencsés nyertesnek. A boltját egyébként itt találjátok a Meskán.

1521248_571973176212349_404504170_n

Szóval játékra fel! A játék menete most is a szokásos. Kedveld (ha még nem tetted) a Manka Műhely és az Időtetrisz FB-oldalát, valamint kérjük a Facebook oldalon a játék posztjának lájkolását és megosztását ITT.

A játék most indul és egészen március 4-én. éjfélig tart. A nyereményt a kommentelők között fogjuk kisorsolni a random.org segítségével. Amennyiben a nyertes 5 napon belül nem jelentkezik, újrasorsolunk. A nyereményt Budapesten személyesen lehet átvenni.

Játsszatok, nyerjetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr438803478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása