ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Bagoly parafadugóból 2 perc alatt

2014. március 31. - időtetrisz

Minden időtetriszező életében eljön az a pillanat, amikor épp nem elég felkészült a gyerekek szórakoztatására - velem szombaton esett meg. A 6 éves lányomhoz megérkezett a 9 éves barátnője és bár remekül elvoltak bármilyen tárgyakkal, szerettem volna valami apróságot készíteni velük, viszont a vacsora már majdnem kész volt. Szóval volt vagy 15 percünk, mindenféle alapanyag a korábbi mókákból, konkrét terv meg nem igazán. Aztán a parafadugókra pillantva bevillant egy cukiság a Happy Hooligans oldaláról.

[caption id="attachment_5656" align="aligncenter" width="600"]bagoly parafadugóból bagoly parafadugóból[/caption]

happyhooligans

Ezeket a helyes kis baglyokat a Happy Hooligans oldalán láttam, hát túl sokat nincs mit hozzátenni: fogjuk az alapanyagokat, amit találunk otthon, kicsit vagdossuk, majd jó erős ragasztóval a parafához tapasztjuk és kész vagyunk. Tanulság: a legkisebb cafat filc- vagy dekorgumi darab is jól jöhet még, érdemes gyűjteni.

parafabagoly_01

De azért van benne lehetőség és szórakozás: képtelenség két egyforma baglyot/bármilyen madarat létrehozni, ez a nagyon kevés testrész is hihetetlen karakteressé teszi a kis dugómadarakat.

parafabagoly_04

 

parafabagoly_03

Szóval sohadesoha ki ne dobjuk a borosüvegek dugóját, jó lesz még valamire, pl. a saját kezűleg készitett kartonvárhoz parafakatonának a hadseregbe.

 

[caption id="attachment_5662" align="aligncenter" width="400"]vár kartonból vár kartonból[/caption]

 

[caption id="attachment_5663" align="aligncenter" width="400"]katonák parafadugóból katonák parafadugóból[/caption]

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr138803540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása