ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Játék nulla előkészülettel: Tavaszi képeslapok, húsvétra is

2014. április 16. - időtetrisz

Részben a PET-palackos, részben a korábbi festős mókák ihlették ezt a posztot. Miért is ne csinálhatnánk a rokonságnak tavaszt köszöntő (nem mellesleg húsvétra is bevethető) képeslapokat? A múltkor már kiderült, hogy az egyszerű ecseten felül mi mindennel is lehet még virágmotívumot festeni, hát nekiláttunk. Összevagdostam pár rajzlapot, előszedtük a húsklopfolót, egy palackot meg egy villát. Ez lett belőle: tavaszi képeslapok a családnak.

DSC_0051

Szóval a dologhoz elkel pár rajzlap (vagy színes papír). Ezeket behajtottam és kivágtam úgy, hogy mindegyik lapból két darab képeslap lett. Előszedtük a temperát, esetet, ceruzát, a konyhából pedig kikölcsönöztük a húsklopfolót és egy kisebb villát, a szelektív kukából egy PET-palackot.

DSC_0036

DSC_0042

A "ecseteket" bekentünk, és rányomdáztuk a virágokat. A variációk, alakzatok száma gyakorlatilag végtelen, egyetlen szabály van csak a tavaszi képeslapokkal: szép élénk színeket használjuk!

Jó alkotást!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr838803570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása