ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Bőrönd gyufásdobozból, kishaverrel

2014. szeptember 10. - időtetrisz

Nem is olyan rég láttam Kifli és levendula oldalán, hogyan készít cipősdobozből bőröndöt -- nagyon tetszett, de nem volt hozzá üres cipősdoboz mostanában. És akkor hétvégén találtam egy hasonlót, csak gyufásdobozból. 30 perc alatt kész.

 2014-09-08 13.55.40

Valamiért nagyon bírom a fémdobozokat, nem is csoda, hogy a gyerekek születése előtt sikerült ilyen kis, itthon csak bőröndös medvének hívott cukiságot beszerezni (kis medve is van hozzá):

 

danakubick

 

Sok gyereknek tetszik, szerettem volna már többször ajándékba adni, de többé nem árulták a boltban. Most jött ez az ötlet, készülhetnek a bőröndös kisbarátok, tipp innen:

  craftster

 

Kb. 30 perc alatt kész a gyufásdobozból a bőrönd, a tapasztalat pedig az, hogy érdemes a nagyobb dobozból készíteni, mert a csomagolt külső és belső nehezen passzintható és mivel ez egy gyerekjáték, jó lenne, ha nem az lenne vele a legnagyobb baj, hogy nem működik már az első pillanatban sem. Persze az is lehetőség, hogy belülre nem kerül a barna csomagoló. A sima papírragasztó nem fogja meg elég erősen a papírt, valami erősebbet érdemes használni, hogy ne essen le rögtön a fogantyú. És csak azoknak ajánlom, akik tudnak és szeretnek finoman bánni az ilyen apró játékokkal, mert kicsit hímes tojás jellegű -- persze ettől még aranyos kis darab.

 

2014-09-08 13.53.43

 

 

2014-09-08 13.54.54

2014-09-08 13.56.40

Ti mire használjátok az üres dobozakat?

További gyufásdobozos játékokat itt találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr628803758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása