ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Letölthető adventi naptárak, kellékek az adventi cetlikhez (is)

2014. november 21. - időtetrisz

Az advent időszakával kezdődik az ünnepre készülődés, adventi naptár is dukál hozzá, sokfélét lehet beszerezni, sokfélével lehet megtölteni -- vásárlás helyett-mellett most nyomtatható naptárakat, kellékeket ajánlunk, olyanokat, amikbe az Időtetriszről letölthető adventi cetlik is jól illeszthetők. Többféle stílus, többféle lehetőség, reméljük, mindenki talál megfelelőt, ha a letölthető kellékek mellett dönt.

DIY-Advent-in-A-Jar-by-Penelope-and-Pip-1-PT

Az adventi cetliket két éve kezdtük el összerakni: arra gondoltunk, hogy a 24 napra lehet, hogy nehéz sokféle apróságot beszerezni, épp ezért az ajándék lehet közösen töltött idő. Jó szórakozás lehet család minden tagjának, kezdve az asztal alatti vacsorától a szomszédok kilincsére való sütiakasztástól akár a közös adományozásig igen sokféle dolog jöhet szóba, ehhez ötleteltünk és nyomtatható formában elérhetővé is tettük a tippeket, itt találjátok az összeset. Biztos sokféleképp át lehet adni, most néhány letölthető naptárt is kerestünk hozzájuk, játéknak sem rossz némelyik.

 

Mikulás erdővel, csomaggal

Irtó helyes pakk, nem túl bonyolult az elkészítés, a cetlik/apróságok kerülhetnek a figurák alá. Itt található.

A-Lovely-Lark-Christmas-Forest-Advent-Calendar-Free-Printable

 

 

24 házikó

A Mr. Printables oldal egy kincsesbánya letölthető dolgokkal, sokszor előkerül nálunk, most megint ajánljuk, csoda egy naptár ez is. Letölthető itt.

christmas-advent-calendar-street

 

 

Befőttesüveg és filcgolyó

Igen látványos, aranyos lehetőség, kevés alapanyag elég hozzá, ilyen filcgolyókat a hobbiboltokban szoktak árulni. A kellékek letölthetők itt,  az ötlet alapján egy sajátot kreálni sem túl nehéz talán.

DIY-Advent-in-A-Jar-by-Penelope-and-Pip-1-PT

 

 

Pingvines nyitogatós

A klasszikus ablaknyitogatós, csak csupa papír. Kész rajzok, színezhető rajzok és üres négyzetek is letölthetők, itt.

Advent_Pic_3_up_grande

 

Dobozkák

Minimalista dobozok, később talán még  színezhetők is. Hajtogatós, az biztos, de a végeredmény elég látványos, nem? Akad néhány angol szó a dobozokon, no de minél hamarabb kezdik az angol tanulását a gyerekek, annál kevésbé valószínű, hogy tolmácsra lesz szükségük. Letölthető innen.

calendarready

 

Gyufásdobozból

Ó, jó öreg, drága gyufásdoboz, örök kincstartó, ezzel a csoda képpel egyszerűen gyönyörű naptár lesz, kb.egy óra alatt kész is, ragasztással, vágással, mindennel. Talán összeragasztanám az összes dobozt, hogyaz advent után dekorációnak is működjön (meg persze kisbigyók tartójának). Innen letölthető.

UPDATE: jaj, nagyon elnézést, nem sima gyufásdoboz méretűek a képek! Esetleg opció, hogy a képet kartonra ragasztjuk és minden szám mögé kerül egy gyufásdoboz-belső és ott kivágva megvan a kis tároló is. Elnézést, nem tűnt fel a francia szövegben, hogy külön dobozt is ajánlanak hozzá.

DIY-avent-calendar-minireyve-012

 

További adventi tippjeink itt elérhetők.

tojastarto

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr228803838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása