ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Vásárolható ajándékok - amit mi megveszünk 1.

2014. december 13. - időtetrisz

Nekem ezekre az ajándékokra speciel fáj a fogam. Mindre. A bagolypárnára, a szoknyácskára, a Budapest látképre, a krétafilcre, a KreARton építőre, a zöld kajasprayre és a zoknipárosítóra. CAtchUp bábuim már vannak :) Elmondom, miért.

A bagolypárnát és a szoknyát a Barackos lányok csinálják. Egy időben minden normális ruhám náluk szereztem be. A narancssárga szőrkardigánomat, a lehetetlen garbóimat és a menyecske ruhámat is.  Aztán az élet földrajzilag egy kicsit távolabb sodort egymástól bennünket, de még mindig megdobban a szívem, ha a WAMPon meglátom a cuccaikat, vagy, ha valamelyikőjükkel összefutok. És most, hogy írom, máris azon töröm a fejem, hogy hol is lehet az az agyonnyűtt szőrkardigánom...  A bagolypárna és a szoknya (5-10 éveseknek) is szuper ajándék szerintem...  Eredeti ára mindkettőnek 4900.-

A Krearton játékokkal az a baj, hogy amíg nem veszi kézbe az ember őket, nem érti, hogy mennyire, de mennyire jók. Mivel én már fogdostam a papírkorongokat eleget, és életre is keltek a kezemben, pontosan tudom, hogy ez az építőjáték mekkora móka. A csomag 16 elemet tartalmaz, 3 típusú formából. Tényleg nem magyarázom, hogy mennyire jó. Asszem veszek. Eredeti ára 4800.-

A krétafilceket nálunk a Mikulás hozta, és dicséretüket nem tudom abbahagyni. Ugyanaz a cég gyártja, mint a Posca filceket, a különbség annyi, hogy letörölhetők: arcról, tükörről, hűtőről. Fedőképességük szuper. Egyszerű kartondobozokból hipertrendi csomagolást lehet kanyarítani a segítségükkel. Borarti webshopjában keresd, eredeti ára 800.- .

Budapest látványtérképét tavaly ezerrel vadásztam, és nem bukkantam rá. De sebaj, most megvan. Hihetetlenül örülök neki, mert végeláthatatlan mókákat vizionálok vele. Idővel külön posztban meg is éneklem, hogy hogyan lehet nyomozósat, jobb-bal tanulósat, közlekedési dugósat és élménygyűjtőset játszani vele. A térkép ezentúl a gyerekszoba falán lesz, természetesen kiegészítve a fontosabb helyszínekkel (apa munkahelye, nagyiék lakhelye, szörnyhaverok stb.). És, ami a csúcs, képzeljétek, csak egy kicsivel drágábban lehet nyűhető, letörölhető laminált verziót is kapni! A 70x50 centisből a laminált eredeti ára 6700.-; a nem laminált 4700.-  ITT (Magyar Béla, Cytigraph).

A minimalista, alkotásra és szerepjátékra egyaránt alkalmas, izgalmas játékleírásokat tartalmazó Catch Up babákat már ismeritekITT lehet kapni, és eredeti ára 5800.-

Teljesen személyes okokból ajánlom a zoknipárosítós (Keresd a párját!) játékot: úgy adódott, hogy némi szükségünk van a vizuális memória és a mintázatfelismerés fejlesztésére. És noha ez a játék egy az egyben játszható valódi zoknikkal, a gyerekem mégsem játssza. Nyilván, mert nem szereti csinálni, ami nem megy neki. De ha ilyen guszta társasjáték formájában a fa alatt találja, akkor valószínű hajtani fogja a vágy, hogy pillanatok alatt minél több párt ragadjon el az orrunk elől. A szabálya is elég izgalmasnak és dinamikusnak tűnik, ráadásul úgy látom, az egész család tudja majd együtt játszani. (Eredeti ára 4395.- a Haba  Csörsz utcai boltjában kapható (Csörsz utca 7.) )

És végül a legtutibb nagynéni-ajándék a kajaspray. Nem taglalom, hogy a zöldre fújt grillcsirke és a narancssárga krumplipüré milyen vonzó egy hétévesnek (meg az apukájának...) Az Édes Álmok Retek utcai boltjában az eredeti ára 1690.-.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr408803866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása