ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

A világ legegyszerűbb WC-illatosítója

2015. március 24. - időtetrisz

A fújós, zselés, peremre csatolható, kagylóba ragasztható illatosítóktól már évek óta megszabadultam, az illatos árnyékszék igényétől viszont továbbra sem sikerült, mondjuk nem is akartam. Következzen a megoldás, egy olcsó, természetes illatosítási tipp.

DSC_0406

 

 

Akassz fel valahová egy kiszárított növénykét (nálam egy csokor levendula lóg a fajon), és néhány naponta csepegtess rá pár csepp illóolajat, bármilyet. Nálam most a pálmarózsa a menő pár hete, előtte volt egy kifejezetten hosszú levendulás korszakom. Mivel kicsi a helyiség, 5-6 (vagy 10) csepp illóolaj gyorsan be tudja venni a teret. Vendégek érkezése előtt különösen jól tud jönni ez a módszer. Nálam például az új vendégek mindig tesznek egy pozitív megjegyzést, és érdeklődnek, hogy ez milyen illatosító, mert olyan finom és természetes. Takarításnál a kipucevált WC-be is szoktam cseppenteni pár cseppet.

Ennyi, próbáljátok ki!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr228803966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztina Nagy-Egri 2015.03.24. 11:59:16

Ugyan nem illatosít, de szagtalanít az alábbi, Ökoanyutól eltanult módszer: minden alkalom után, mikor hosszabb időt töltesz a vécén, gyújts meg 1-2 szál gyufát, majd fújd el! Nálunk bevált!

puszedli 2015.03.25. 15:02:08

Köszi a tippet, ki fogom próbálni! :)
süti beállítások módosítása