ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Mentsük meg egyszerűen a bolyhos gyerekpulcsikat!

2015. április 03. - időtetrisz

Léteznek ezek a szívnek, szemnek nagyon kedves puha pulóverek, amit mindenki imád: a tulajdonos és azok is, akik a gyermeken látják, egyetlen átkuk, hogy idővel bolyhosodnak. Nem baj, megmenthetők egy kis kütyü segítségével.

boholytalanítás után

 Egy ilyen cuki kis pulcsi bolyhosodott el eléggé, nem nézett ki már túl jól, na.

IMAG0081

A könyöknél különösen súlyos a helyzet általában, főleg az iskolásoknál, akik kénytelenek kitámasztott könyökkel körmölni:

IMAG0089

A boholytalanító egészen kis idő ráfordításával csodákat teszt - itt írtunk róla korábban (hol kapható pl.), nekünk két éve megvan és kutya baja, nem kopik, ugyanúgy leszedi a bolyhokat. Ilyen lett:

IMAG0090

És a végeremény pedig ilyen, megéri, nem? Ha netán örökölnénk vagy turkálóban látnánk valami gyönyörű, csupa boholy darabot, a boholytalanítóval megmenthető. Így nem kell újat venni, csak felújítani kicsit. Használtok ilyet, van egyéb praktikátok?

boholytalanítás után

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr1008803976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása