ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Fürdős móka és takarékos tisztaság: habszappan

2015. április 07. - időtetrisz

Mimimo ajánlotta korábban a habosítót, mint egyik legjobb eszközt a tiszkálodószerek takarékos használatához, azaz jelen esetben folyékony szappan használatához, most még megfejelnénk a móka-faktorral is, fürdeni nem akaró gyerekeknek különösen jól jöhet.

habvarazs

A habfürdővel állati jól lehetett korábban ökörködni, de nagyon régóta nem használunk már ilyet az ekcémára hajlamos gyerekeim miatt, a tömbös szappanokból meg elég nehéz óriási habokat varázsolni (ha valakinek van erre tippje, nagyon várjuk!)

Szóval jött a panasz a gyerekek részéről, hogy jó-jó, de hol a hab, anélkül a fürdés sem az igazi és kipróbáltuk a habszappant, ami tulajdonképp folyékony szappan, ami egy habosítón keresztül jön. Az állaga kifejezetten finom, nagyon pici pumpálódik egy nyomásnál, habként mégis elég sok jön és mint a mellékelt ábra mutatja, elég jól lehet vele szórakozni. Mi a Manna Habvarázs szappanával próbálkoztunk (korábban az olívás szappanjukkal barátkoztunk, még az ekcéma kapcsán írtam a tapasztalatainkról), főleg téli időszakban brutálisan könnyen jönnek az ekcémás tünetek, ezért igyekszem nagyon jó minőségű szappanokat használni, főleg, hogy az oviban meg mindent össze-vissza használnak, itthon különösen fontos, hogy ügyeljünk erre. Ez egy levendulás szappan és mivel nincs benne "csípésgátló", nagyon kell vigyázni, hogy ne menjen a szemükbe, de ez minden, cserébe nyugodtan lehet vele pancsolni, mosakodni.

habszappan

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr518803974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztina Nagy-Egri 2015.04.09. 19:45:59

Szia! Hol veszel ilyen habosítót? Vagy ez csak egy sima pl. folyékony szappan adagoló? És megírnád, hogy neked melyik melyik márkájú flakon vált be? Köszi! Kriszti

sugarcandy 2015.04.14. 08:37:46

Szia, ez így kapható, amit a képen is látsz: folyékony szappan van benne és habosít az adagolója, ez a Manna sajátja, fent van link is, amin keresztül rendelhető. Drogériákban biztos van hasonló, ha látunk, jelezni fogjuk, rendben?

Krisztina Nagy-Egri 2015.04.15. 21:01:09

Köszi!
süti beállítások módosítása