ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Összecsukható babaház kartondobozból

2015. május 06. - időtetrisz

Az erős kartondobozokat vétek kidobni, tárolásra még biztos jól jönnek. Most egy jól csukhatóval kísérleteztünk, aranyos kis babaház lett belőle.

IMAG0210

A doboz egyébként egy Ikeás szék csomagolása, nagyon szeretem az ilyen natúr csomagolást, ahol épp hogy megjelenik a termék neve, mert könnyű dekorálni vagy csak eltüntetni a márka nevét. Mi most MakeDo-val építettük a dobozt, de jancsiszöggel is rögzíthetőek az emeletek. Másik kartonból vágtunk lapot az emelethez és kétoldalt rögzítettük:

IMAG0165

 

Így lettek az emeletek:

IMAG0171

 

Berendeztük a meglévő kisbútorokkal, apróságokkal (bőröndös medve mint játék, Mesekavics-hal úszik a tóban, a a korábbi mesedobozból kikerültek az sk figurák stb.)

 

IMAG0210

 

Mivel kinyitható, a lenti részből nagyszerű kertet lehet berendezni: egy gyerekszobában tuti, hogy találunk rengeteg apróságot, ami része lehet:

IMAG0209

Így néz ki összecsukva:

IMAG0221

És így nyitható:

IMAG0222

Egy borulástól persze jól összekavarodik minden, de sebaj, lehet újra berendezni.

További kartonos tippjeinket itt találjátok:

karton

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr208803972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása