ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kipróbáltuk: ünnepi hangolódás kavicsfestéssel - Mesekavics karácsonyi festőkészlet

2015. december 03. - időtetrisz

Ajánlottuk már a Mesekavicsot, az elkészült alkotókönyvet, a csodaszép színezőt, most kipróbáltuk a karácsonyi szettet is.

karácsonyi mesekavics

A szettben mindenféle eszközt és útmutatást kapunk ahhoz, hogy meg tudjuk festeni a figurákat: a mikulás baglyot, a fenyőt, a hópelyhet, a mikulás pandalát és a karácsonyfát. Ez a szett azért is nagyon kényelmes dolog, mert egyrészt akrilfestéket nem adnak minden papírboltban, ráadásul méregdrága és a legkisebb kiszerelés is jóval több, mint amit egy kipróbálásnál el tudunk használni. Kis fiolákban az összes szükséges szín és még lakk is jár hozzá, ecset, kavicsok, zizegős szem és persze a lépésről lépésre leírás mindegyik figura festéséhez.

Mesekavics szett

Némi türelem nem árt a mókához, lassan szárad a festék, bár hajszárítóval lehet segíteni a dolgot. Az egész pici mintáknál a 8 éves lányomnál elkelt egy kis segítség, az eredmény pedig fentebb látható - még egy új figurát is kitalált...

Remekül el lehet mélyedni a festésben és egyúttal kipróbálni, mennyire másképp működik az akrilfesték pl. a megszokott vízfestékhez vagy temperához képest, mennyire más nem papírra, hanem valamilyen felületre festeni. Kifejezetten ajánlható azoknak, akik szívesen kísérleteznének, de macerásnak találják, hogy egy hobbiboltban alapanyagokat keresgéljenek.

karacsonyiszett

A készlet az alkotó szándékai szerint igazán azoknak ajánlott, akik szeretnének akár a nagymami és nagypapi kezébe kézzel festett kavics karácsonyfát, mikulásbaglyot, hópelyhet tenni... Amit aztán az íróasztalon, könyvespolcon tarthatnak, sőt, az ünnepi teríték mellé is tehetik.

A Mesekavics fb-oldalán mindig található információ arról, hogy hol elérhetők a termékek illetve melyik soron következő vásáron vesz részt. A festőkészletet az alábbi helyeken tudod megvásárolni:

Pesten

Budán A készlet megrendelhető az alkotótól is a kavicsmese@gmail.com emailcímen is.

Mesekavics - karácsonyi szett

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr338804030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása