ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Hazai design: különleges párnák a gyerekszobába

2015. december 11. - időtetrisz

A párna a szobadekor egyik legfontosabb eleme is lehet, a gyerekszobában pláne - most különösen szerethető párnák kerültek az ajánlóba, ráadásul mind magyar. Különleges, szépséges darabok, olykor második funkcióval, pl. egyszerre alvós kisbarátok is.

parnak

 

Gyerekszobába dekorációnak vagy kisgyereknek ölelgetni jöttek létre ezek a párnák a Krisko Designnál, de csak úgy is ajánlják mindenkinek - hát ki ne örülne bármelyiknek? A választék pazar, érdemes megnézni az oldalukat.

krisko_02

Egyenesen a felhők közé...  A Mirifay Designnál ilyen cuki felhőpárnákat találunk, a párnák hátoldalán egy zseb is található, amibe lehet apró kincseket helyezni. Egyébként vicces és tündéri hableány- és cápa formájú hálózsák is készül náluk.

mirifay

 

Pöttyös, csillag alakú pöttyös, autós, váras, arany mintás - a Babyberry kínálatában sokféle szép párnát találunk, különös gonddal ügyelnek arra is, hogy egységes szetteket is beszerezhessünk náluk a gyerekszobába, lámpától párnáig, pelenkatartótól papírzsákig, falmatricáig tényleg minden van.

babyberry_citylife-001

 

A Pucc párnája már előkerült itt korábban, még mindig imádnivaló, szuper ötlet, hogy elbújik benne egy kicsi figura.

pucc

 

 

Itt is zsebeket és belevaló lényeket találunk a Bimba párnáinál, teljesen más stílusban, mint az előzőnél - karakteres, vagány párnák szintén kishaverrel.

bimba

 

 

Rókás, jegesmacis, velociraptoros párna is akad a Designvonalnál, sőt, még másféle dinókkal is, ami szerintem hiánypótló, tekintve, hogy milyen sok kicsi rajong ezekért a lényekért...

velociraptor_dv

 

Hazai design-sorozatunk korábbi részeit itt találod - magyar alkotókat, tervezőket mutatunk be illetve időnként gyűjtünk egy-egy témára magyar darabokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr788804032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása