ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Rendszerezés a gyerekszobában #8: ceruzatartó papírhengerből

2016. január 18. - időtetrisz

Biztos nálatok is kallódnak a picire összement ceruzák: a nagyobbik tartóban gyakorlatilag csak útban vannak, alig lehet kiszedni őket, de persze a gyerekek ragaszkodnak hozzájuk, mert annyira cukik/fontosak/szépek. Egész kicsi tárolót kerestem az apróságoknak, hogy szem előtt legyenek s ne útban. Papírhengerből készültek el kb. 2 perc alatt, hasznos és jól dekorálható az ilyen tároló.

papirhengertarolo_01

A konzervdobozok is jó tárolók (korábban már mutattam egy pofonegyszerű dekorálást, a képeken is látható, milyen a végeredmény), most a kedvenc alapanyagom, a papírhenger került sorra. Igazán egyszerű a menet: vágjuk a megfelelő magasságúra a hengert, az aljához kb. 1 cm-t érdemes számolni. Finoman félbelapogatva mindkét oldalon meg is van a téglatest-formánk. Kb. 1 cm mélyen vagdossuk be az alját a hajtásoknál.

011_2

Lapogassuk egymásra a kapott füleket épp úgy, ahogy a papírdoboz alját szokás lezárni, a biztonság kedvéért kicsit érdemes ragasztani is. És kész is a tároló.

01_3

Ezeket a pöttymatricákat sokszor használjuk (a Müllerben kapható elég jó áron), most is jól jött a ceruzatartókhoz. Lehet festeni, ráírni, körbetekerni, dekortapaszolni, kinek mihez van kedve, alapanyaga. Most már néhány hete használjuk a tartókat és mindenkinek könnyebb, hogy tudja, hol a helye a kis ceruzacsonkoknak.

02

További tippjeink rendszerezés, tárolás témában itt találhatók:

szatyor_mint_tarolo_sk_nyomdazott_sk_szatyor02.21.21

És mennyi mindenre jó a papírhenger! Időtetriszes tippeket itt találtok:

lead_kisautotarolo

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr388804048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása