ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Játszószőnyeg+tároló=no kupi

2016. február 08. - időtetrisz

Játékok itt, játékok ott, mindenhol - sok szülő küzd nap mint nap a rengeteg cuccal. Ha van mindennek helye és elpakolnak a gyerekek, nyert ügyünk van, ha nincs helye a dolgoknak, akkor picit nehezebb a helyzet, de néhány megfelelő tárolóval legalább annyit elérhetünk, hogy valahová be legyenek dobálva a játékok. S ha tároláson kívül másra is használható az eszköz, akkor duplán jól járunk. Pl. egy játékszőnyeggel, ami tárolóként is tud működni.

tarolo_jatszoszonyeg_mirifay

A Mirifay Design kínálatában nemrég jelent meg egy játszószőnyeg, ami összehúzva tárolóként is működik. Ez otthonunkban is nagyon jól tud jönni, gondoljunk csak a kiborított legókupacra, amit összeszedegetni hosszadalmas  (belelépni pedig állati fájdalmas) vagy a 18 db aktuálisan kedvenc plüssjátékra, amikkel muszáj egyszerre játszani...

A tároló azért is nagyon praktikus, mert utazásnál is jól jön: amennyi belefér, annyi játék jöhet az útra és a szőnyeg még jól jöhet szabadtérben is, ha jó volna valamit leteríteni, amire ülhetnek a gyerekek. A tároló elérhetővé tétele nem véletlen, Szilvi, a Mirifay ötletgazdája kétgyerekes anya, aki nap mint nap szembesül a kisgyerekes élet kihívásaival és a termékei főleg ezekre válaszok, célja, hogy minél több gyermektextil terméket kínáljon, melyek megkönnyítik és színesebbé teszik a családok hétköznapjait. 

tarolo_jatszoszonyeg_mirifay_04

tarolo_jatszoszonyeg_mirifay_03

"A No Kupi kollekció első tagja, az összehúzható tároló-játékszőnyeg strapabíró, prémium minőségű vászonanyagból készül három méretben fiús és lányos színekben. Néhány másodperc alatt össze tudja húzni a gyermek, eltűnik maga körül a kupi, könnyedén el tudja vinni magával a játékait." Szilvi szerint a legkisebb tároló egy hatalmas előnnyel bír még: hogy a szülői táskába is bele lehet dobni, ha tudjuk, hogy később még szükség lesz rá. A három tároló egymásba is tehető, így utazásnál egészen kis helyet foglalnak - aztán persze majd jól kitömjük őket játékkal...

A játékszőnyeg 3 méretben elérhető: 60 cm, 100 cm és 150 cm.

Infó: Mirifay Design.

tarolo_jatszoszonyeg_mirifay_02

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr858804058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása