ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Vigyázzunk a Földre! // Környezetbarát holmik - 2. rész

2016. április 22. - időtetrisz

 
 
A Föld napja alkalmából olyan holmik következnek, amik valamilyen szempontból környezetbarátak. Minden vásárlás egy szavazat valami mellett, jó lenne tudatosan dönteni minden alkalommal, minden kis lépés fontos és előremutató lehet.
 
kornyezetbaratholmik_2
 

 

http://www.colo.hu/colo/baba_mama/gyerekeknek/levendulas_konnyu_testapolo_tej

 

A Colo könnyű testápolója nem tartalmaz pálmaolajat, a bio shea vaj méltányos kereskedésből származik, az összetevőit elnézve majdhogynem meg is lehet enni: kókuszolaj, e-vitamin, aloe vera, levendula virágvíz, sárgabarackmag-olaj... Brit tudosók kutatásai nélkül is mondhatjuk, akár nagyanyáink tetteiben bízva, hogy amit megennénk, azt a bőrünkre is kenhetjük, igaz? Itt elérhető a Colo kréme.

colo

 

Az ESKA termékei közt található egy kis hátitáska is, ami újrahasznosított lenvászonból készül. A mérete alapján elvileg ovis-kisiskolás gyerekeknek ajánlott, hosszú zsinórral is kérhető, így a felnőtteknek is jó lehet (péntárca, telefon, kulcs és egy kis kulacs pl. simán belefér). Eegyedi rendeléseket is teljesítenek. Az oldalát itt találjátok.

eska

 

A Biburi képen látható figuráihoz felhasznált szürke anyag tisztított, újrahasznosított textília. A termékei között találtok még hatalmas papírtárolót is különböző mintákkal, ami jó alternatíva lehet a műanyag tárolókkal szemben. Egyébként sok-sok bájos figurát és dekorációs tárgyat találunk nála gyerekszobába, a pandákért rajongók kifejezetten egy kisebb mennyországban érezhetik magunkat nála... Az oldala itt elérhető.

 

biburi

 

A Kivibag egyszerű és nagyszerű: vízhatlan tárolók többféle méretben, szebbnél szebb, vidámabbnál vidámabb mintákkal. Az egyedi tervezésű tok remek választás az egyszer használatos műanyag vagy papírtasak helyett: újra és újra felhasználhatod, így csökkented a felesleges hulladékot. Ételekhez, fürdőruhához, mosható pelenkához s megannyi holmi szállításához szuper választás, sokáig hű társunk lesz. Természetesen mosható. A Kivibag oldala itt elérhető.

kivibag

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr558804098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása