ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Pici Piac Mikulás csomagot bontottunk

2016. december 03. - időtetrisz

A Pici Piac magyar tervezők kismamáknak, babáknak, mamáknak szánt termékeinek/szolgáltatásának tematikus vására,dekorációtól naturkozmetikumokon át játékokig, ruhákig minőségi, esztétikus darabokkal. Az idei decemberi vásárra különleges meglepetés készült: 15 márka termékeiből most Mikulás csomag állt össze, amit csak a december 4-i vásáron lehet megvenni. Mi már ma kibonthattuk!

15281898_10155546891994502_1275647535_n.jpg

A babyberry kék csillagos táskapárja azért is nagyon tetszik, mert így végre a fiammal is van egyforma holmink. Szinte minden reggel egy darab kisautót/vonatot szeretne magával vinni az oviba, eddig nagyobbacska hátizsákok aljára sikerült becsusszantani vagy a kezében szorongatta ezeket. A villamoson és a buszon nem annyira praktikus, de most végre megvan a kisautóhordozós kicsi, pont kellő mennyiséget befogádó zsákja.

A csokornyakkendő puha és könnyű fel-levenni, ha már ilyet visel egy kisgyerek, örülök, ha gyerekbarát darab, a  Masni Collection ilyeneket készít.  A NON+ sapkája ugyanilyen klassz és bizony a szürke-barna-fekete télben egyre jobban kedvelem az élénk színű darabokat. mint amilyen ez a piros is. A nyálkendőhasználatából már kinőttek a gyerekeim, de szerepjátékhoz még bőven használni tudják, a Judyart ünnepi kendői egyébként még kis kiegészítőnek is cukik! A csomagban nyakláncot is találtunk, fogzós-rágni szeretnő babáknak is adható szilikonékszer a Fl'arttól nemcsak 2 az egyben, de ráadásul trendi/csinos is. 

mikicsomag.jpg

kétféle csomag kis eltéréssel, lányos és fiús is kapható

 A színezhető, karácsonyi lap a Pandala-szigetekről érkezett egyenesen, kedves ajándék vagy ajándékkísérő, amit a gyerekek színezhetnek. A szarvasos mini-noteszen még valószínűleg meccselünk kicsit, KarlaLina tervezése univerzális: kicsiknek és nagyoknak is egyaránt való. A karácsonyfára két díszt is kaptunk: az Annabee rókája nálunk telitalálat, még kiderül, hagyják-e eredeti színében a falapocskát vagy szépen kifestik ezt is a gyerekek... A Bambinoprint dísze egy klasszikus gömb, amibe fotót helyezhetünk el, gyönyörű családi hagyománnyá válhat, ha minden karácsonykor készül egy kép, ami egy gömbbe kerül. 20 év múlva könnyekig hatódunk tőle, az biztos...

Három játék is került a csomagba, egy hihetetlen cuki, puha tatu, a Szoka Designtól (a 9 éves lányom is odavolt érte, szóval nem csak babáknak, nagyobbaknak is jól jöhet), egy piros-zöld tábla a Pocket Trailertől: lehet gyakorolni, melyik jelzésnél megyünk át a zebrán illetve kihagyhatatlan a vonatozós móka is vele. A Monobaby fakarikára applikált fekete-fehér szalagos játékát csak ajánlani tudom a kisbabásoknak, mivel a bébik eleinte nem tudnak fókuszálni, kifejezetten klassz, ha ilyen kontrasztos tárgyakkal vesszük őket körül. Alex a keksz kekszét pillanatok alatt befaltuk, isteni - erről már meséltünk egy korábbi kipróbálás kapcsán is. A Gólyahír partnerkártyája kedvezményeket nyújt várandós kismamáknak, szülőknek, családoknak ajánlott.

Hát úgy látszik, a Pici Piac Mikulása szerint mindenki nagyon jó volt idén, hogy ilyen szuper meglepetéseket rejtett a csomagokba. Köszönjük!

A csomag  a december 4-i Pici Piacon elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr6212019527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása