ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Álmaim rendrakása két kedves, mondhatni új barátnőmmel: Ellen + Marie

Avagy hogy vágj bele a pakolásba, ha egyáltalán nincs hozzá kedved

2017. január 09. - időtetrisz

 Egészen belelendültünk a 30 napos szanálós projektbe, szépen növöget a hozzá létrehozott csoport is, egyrészt gyertek, abszolút lelkesítő együtt próbálkozni, másrészt már most másfelé is kanyarodik a dolog, helyeket is gyűjtük mindenféle tárgyaink leadásához. No, de a mai poszt azért keletkezett, hogy ha rögtön rendet is tennétek, de se kedvetek, se lelkierőtök nincs épp, akkor érdemes megnézni ezt a két videót! ellen-and-ellie-get-organized-with-marie-kondo-1200x630-2.jpg

(fotó: ellentube)

Ellen DeGeneres csodálatos nő: humorista, az egyik legnépszerűbb (és zseniális) talkshow vezetője Amerikában, számatalan Emmy- és egyéb díjat kapott már, novemberben Barack Obama tüntette ki a Szabadság érdeméremmel, fantasztikus, ahogy Ellen munkásságát és személyiségét méltatja. Ellen felvállaltan leszbikus, meglepő nyíltsággal beszél műsorában rendszeresen a feleségéről is, kisebb gegekbe beépítve életük apróbb részleteit. Bármelyik adást nézve pár perc után fülig ér a szám, egészen elképesztő humorával és az állandó mosolygásával elbűvöli az embert. Nem mellesleg remek műsorvezető, szóval már csak ezért is érdemes - gyönyörűen, érthetően beszél, gyengébb angollal is tök jól érthethő (bár néha szeret hadarni, tény).

Szóval, két vicces és hasznos videó, az egyik amolyan hangoló, a másodikban már konkrétan együtt gyakorolnak Marie Kondóval, a profi lomtalanítás és rendszerezés császárnőjével (ez a videó feliratos is). Egyúttal végre meg is tanulhatjuk, hogy kell rendesen pólót hajtogatni. Marie Kondo Rend a lelke mindennek c. könyvéről itt találsz ajánlót.

 

Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr1712111421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása