ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Nyomtatható Adventi naptárak

2012. november 19. - időtetrisz

Nyomtatható, letölthető adventi naptár: rávasalós, hajtogatós, ajándékbedugós, üzenős, képes, 3D-s. Városos, piramisos, kastélyos. Mindenféle. Most netről letölthetőket ajánlunk, hátha nincs időd tojástartókból gyártani. Aztán néhány nap múlva itt az Időtetriszen adunk arra is ötleteket, hogy milyen mókás cetliket lehet az ablakocskák mögé, a zsákokba, tekercsekbe dugni.

Nyusziék karácsonya
Szóval, ez a darab egyszerű, de kedves: az ablakok mögött nyuszikák díszítik a lakásukat – talán tehetnék kicsit változatosabban is. A megadott linkről lépegetni kell tovább, hogy összeálljon a teljes naptár, ez még csak az első hét. Nyomtató, olló, ragasztó és kész

Az alábbi linken tulajonképpen csak számok szerepelnek: én nagyon szeretem ezt a designt. A számokat rá lehet vasalni zsákocskákra (az eljárást már a gyerekfirkák pólóra applikálásából ismerjük), a zsákokat pedig megtölteni ajándékokkal, vagy itt, a tetriszen hamarosan megjelenő mókaötletekkel. Néhány szám angolul van, ha valakit ez zavar, válassza a következőt.

Vasalható számok zsákokra, zsebekre
Itt ugyanis az a koncepció, hogy egy egész kis falucskát építhettek fel a gyerekkel (vagy nélküle, éjszakánként, meglepetésként) karácsonyig. Elég nagy helyet foglal, de kedves ötlet. Ha én emellett döntenék, akkor azt hiszem, elővenném a kristálycukrot és a ragasztót, hogy egy kicsit behavazzam ezt a falut. A link egy blogra mutat, lépkedni kell lefelé benne, majd vissza is lapozni, mert szerzője naponta 3-3 házat rakott fel.
Felépül a falu karácsonyig
A kedvencem egyszerű papírszalagokokból áll: nyomtatni, kivágni, üzenetet rejteni bele (erre adunk ötleteket majd egy későbbi posztban), feltekerni és kész. A link mögött fényképes tutorial.
Színes adventi ötletek
Ehhez a változathoz az eddig bőszen gyűjtögetett, de fel nem használt designos papírjaidat tudod bevetni. A számok és a fejlécek tölthetők itt le. Belülre megint szöveges üzeneteket kell gyártani. (A linken található néhány.)
Adventi üzenetek scrapbookpapírra
Ezek a piramisocskák (fenyőfák?) rejthetnek üzeneteket és apró ajándékokat is, de kivághatók – ragaszthatók együtt a gyerekkel napról napra is.
Adventi fenyőerdő
Végül pedig álljon itt egy klasszikus, nyitogatós verzió:
klasszikus nyitogatós- képes adventi naptár
Témába vág  Adventi naptár tojástartóból

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr98802616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása