ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

K E D V E S M I K U L Á S - Mikulásnak címzett letölthető boríték

2012. november 22. - időtetrisz

Ha szoktatok, vagy ezentúl fogtok Mikulásnak levelet írni, akkor bizonyára fölmerült már a kérdés: mi a protokoll Mikuláséknál? Nekünk van egy tippünk. Letölthető, nyomtatható, színezhető Mikulás-boríték. Két változatban.


Az Időtetrisznek ezúttal nem kellett írnia, a Mikulás elébe jött Pamuk Andi képében: Andi ugyanis azzal rukkolt elő, hogy készített nekünk két letölthető Mikulás-borítékot, hogy használjuk egészséggel.


Hát használjátok: válasszatok, töltsétek le INNEN az első, csizmás verziót vagy INNEN a másodikat, és rajzoljatok / írjatok / ragasszatok bele olyan üzenetet, ami eléri az öreg szívét. Ha van kedvetek, végül festeni, színezni is lehet. (Ne lepődjetek meg, valami furcsaság okán az előnézeten nem jelennek meg a figurák, de ha rendesen megnyitjátok, igen.)

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr738802602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2012.11.28. 23:50:50

Köszi, ötletes.Anna
süti beállítások módosítása