ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Különleges tárolók cipősdobozból

2014. július 31. - időtetrisz

A tárolás, azt hiszem, minden gyerekes családban nagy kihívást jelent (és nem gyerekes családban is). Mi legyen az egyre szaporodó, de rendszerezést kívánó játékokkal, ide-oda kígyózó kábelekkel, szabad falfelületekkel, elrejteni vágyott mütyürökkel, színes ceruzákkal, filcekkel, vagy a rendetlen szekrényekkel? Ahelyett, hogy egy újabb műanyag izével lepnénk meg magunkat, legjobb ha előkotorjuk a félretett cipősdobozokat (vélhetően mostanában szaporodnak is, hisz leárazás van, illetve a jön az őszi-téli cuccok vásárlásának ideje), és alakítsuk, öltöztessük új ruhába mindegyiket. Külföldi diy oldalakról gyűjtöttünk ötleteket.

A legkézenfekvőbb, ha a cipősdobozt eredeti alakjában használjuk a fedelével vagy anélkül (a fedelet pl. dekorációs elemként használhatjuk), mindössze új ruhába kell öltöztetnünk:

DIY Shoebox Upcycle

Kifejezetten a polcra ajánljuk, mütyürök elrejtésére például elég jó lehet ez a verzió. A hogyanról itt lehet infót szerezni.

Fürdőszobai és gardrób rendszerezésére lehet jó a következő megoldás:

OrganizedCloset

 

A Tetriszen már egyszer írtunk a fiókrendszerezésről, akkor a gyerek alsóneműs fiókját tettük rendbe (azóta is tökéletes). A fiókhoz hasonlóan a cipősdobozt is fel lehet fakkozni, és használható töltőtárolásra, varróscuccok rendszerezésére is.

DSC_3779_1

 

A kábelek, töltők elrejtéséhez is használható:

9048ff7b4ac5a73f47a5c4ad9ee95b5e

Játékok, szerszámok, újságok helyét (többek között) tudjuk kijelölni ezzel az ötlettel:

How-to-make-Shoe-Box-Organizer-step-by-step-DIY-tutorial-instructions-400x2113

 

 

 

A gyerekek ceruzáit, filceit, ecseteit is rendszerezhetjük egy cipősdobozzal és néhány WC-papír gurigával.

shoe-box-caddy

Bármilyen meglepő, a cipősdobozból polc is készülhet (alig várom, hogy megcsinálhassam), és ebben a posztban a fedelek hasznosítására is találtok ötleteket:

ShoeboxShelves-Styled-111

 

És ha már polc, akkor fiókos szekrényke:

Glossyboxdiyd1

 

És ha mindez nem volt elég, itt találhattok még újrahasznos Időtetrisz-ötleteket a tároláshoz. Van köztük póló recycling, kisautó tároló, újságpapírból fonható kosárka is:
rendszerezes

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr578803712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása