ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Maradék nélkül: a gyümölcsös joghurt második élete

2015. augusztus 12. - időtetrisz

Ebben a kegyetlen melegben rendszeresen megmarad a reggeli joghurt is, hiába finom, van tele friss gyümölcsökkel, leginkább jégkockán, fagyin élnének a gyerekek. Sokféleképp lehet újrahasznosítani, most a legeslegegyszerűbb lehetősséggel éltem.

joghurt

Ha már tényleg csak a fagyi megy, akkor mért ne legyen fagyi a gyümölcsös joghurtból? Talán 2 dologra érdemes figyelni: a fagyasztott dolgok sokat veszítenek édes ízükből, érdemes édesíteni, mielőtt fagyasztjuk (pl. banánnal elég egyszerű), a másik, hogy a kis bogyós gyümölcsök nagyon izgalmasak egy pálcás fagyiban, de ugyanígy a csokidarabkák is elég finomak tudnak lenni. Kellékek beszerzéséről itt írtunk korábban, pl. calippo-formáról is.

palcikas

 

További fagyirecepteket itt találtok:

IMGP5230

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr198804010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása