ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő, december 8-9.

2012. december 07. - időtetrisz

Igaz, hogy elvileg tegnap jött a Mikulás, de azért ne nagyon lepődjünk meg, ha a hétvégén még itt-ott felbukkan. Úgy néz ki, hó is lesz meg talán jégvirág is az ablakon, végre lehet szánkózni, hangulatosan korcsolyázni, kirándulni a hideg dacára is. És mivel már csak néhány hét a karácsony, ez alkalommal ajánlunk néhány programot, ahol díszeket, ajándékokat lehet készíteni, lehetőleg újrafelhasználva kidobásra ítélt vagy természetes alapanyagokból. Persze otthon is nekiláthatunk: tetrapak biztos van otthon, varri tudóknak varrós karácsonyfadíszt ajánlunk, papírból állatkákat és várost tudtok gyártani, kockákból pedig tapintós játékot.




Szombat:

Kiscelli Múzeum, 10h:
Családi nap
Karácsonyfadíszek készítése különleges papírból, hungarocellgömbökből. Belépő: 700 Ft/fő, családi jegy 2100 Ft (szülők és bármennyi gyerek).

Medence Szalon, 10h:
Kakaóparti
A molinótáskák készítéséről méltán híressé vált Medence Csoportnál ezúttal a gyerekek karácsonyfadíszeket készíthetnek a Firkaműhely segítségével és a kakaó+kalács is nagyon hívogató. Ingyenes!

Marczibányi téri Művelődési Központ, 16h:
Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda-koncert
Téli délutánok - avagy mit csinál a Télapó, ha elmúlnak az ünnep? címmel lesz a koncert, és hát kérdés jó, az új dalokból remélhetőleg minden kiderül. Belépő: 1000 Ft.


Vasárnap:

Akvárium, 10h:
Színházi előadás krampuszokról, együtt zenélés, Szalóki Ági koncertje és elégg kreatív kézműves műhelyek, mindez ráadásul ingyenes.

Füvészkert, 10h:
Ajándékok és díszek készítése természetes anyagokból. Belépő: 350 Ft, felnőtteknek 800 Ft.

Művelődési Szint, 14h:
A ruhákon túl most játékokat, mesekönyveket, akár szobanövényeket is hozhatsz, a hozott dolgokért kupon jár, a kupon pedig fizetőeszköz a holmikért. A gyerekeket áldásos módon lefoglalják, míg a szülők keresgélnek. Ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr508802630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása