ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Találtuk, ajánljuk: Pocket Trailer

Amivel a kismotor, a kisbicaj, a jógaszőnyeg bármikor jöhet a vállra

2017. július 10. - sugarcandy

Átlagos délután munka után, irány az ovi és a suli (vagy a tábor vagy a nagyi vagy ahol épp vannak a gyerekek), vállamon egy táska. Vagy inkább kettő, a laptoppal együtt. Nem gondoltam, hogy még fér valami a vállamra, ami ráadásul segít majd, de végül ez történt. Felkerült a  fiam futóbicaja, egy praktikus kis eszközzel, aminek a neve: Pocket Trailer.
pt.png

 

Tömegközlekedéssel járunk az esetek 99%-ában. Ez sok-sok kérdést leegyszerűsít  - azt nem mondom, hogy kényelmes, de megvan a maga bája és mindenféle velejárója. A lányom iskolája és a fiam ovija légvonalban nagyon közel van egymáshoz, bkv szempontjából meg szuperbéna az összeköttetés, lentről fel, fentről le, közvetlen járat nélkül, a domboldal meg gyalog elég nagy edzés lenne, főleg a vállamon két táskával. Így marad a buszozás többnyire, ahol meg lehet, ott sétálunk, időnként (futó)bicajozzásal kombinálva. Kedvem az kevéssé volt cipelni a bicajt, de 30-40 fokos lejtőn feltolni még nem tudja a fiam, lemenni meg életveszély, így aztán héba-hóba vittük, nem volt igazi. Főleg úgy, hogy fogom a két táska pántját, a gyerek kezét és akkor még a bicajt is. Ja meg felmutatom a bérletem a busz ajtajában, a nemlétező kezemmel... Szóval a bicajt csak szerettük volna vinni, de túl bonyolult volt ez így.

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, engem elbűvölnek a praktikus tárgyak, főleg, ha klasszul néznek ki és tényleg átgondolta a tervező, hogy és mire lesz használva, mit kíván anyagban, összeállításban, kinézetben stb. Mint szuperpraktikus cuccra csodálkoztam a Pocket Trailerre is, ami azt hiszem, sok szülőnek biztosít olyan könnyebbséget, mintha lenne egy harmadik karja. Nekem legalábbis biztosan. Mert az, hogy ha olyan úton megyünk, ami életveszély vagy sok a lépcső és fel kell kapni a bicajt, kifejezetten macerás lehet, ha kézben kell vinni meg hát megmondom őszintén, szerintem a fogásuk sem az igazi. Szóval áldom Lillát, a tervezőt, hogy tudott mit kezdeni egy ilyen hétköznapi, a kisgyerekeseknel évekig tartó problémával és kitalálta ezt a klassz hevedert, amit két kattintással a bicajra lehet tenni, majd a megfelelő hosszra állítva a vállunkra csapva vinni. Pl. így:

pockettrailer_lepcso.gif
Meg így:

De hasznos a kiránduláson is, amikor csak bizonyos részeken lehet bicajozni, aztán meg egy ideig nem, pl. ezen a varázslatos helyen, levendula gyűjtése közben. 
pockettrailer_levendulaszedes.jpg
Arról már nem is beszélve, hogy ha jógázni/tornázni indul az ember és nincs megfelelő táskája a szőnyeg becsomagolásához, akkor is igen jó kis szolgálatot tesz a heveder (vagy egyszerűen csak otthon így, szépen rendezetten lóg). Szóval lehet közösen is használni. A gyerekeim már kinőttek a kismotoros időszakból, de tök jól a babakocsira lehet csatolni a Pocket Trailerrel a járgányt, egyszerűsítve a hazajutást, bárhogy is legyen az.
pockettrailer.png
A webshopban mindenki meg tudja tervezni a saját színösszeállítást, van fényvisszaverős változat is. Ami még ajánlott hozzá, az a kerékvédő, mert ha nem figyel az ember, akkor a poros vagy akár kicsit sáros kerekek nyomot hagynak a ruhán, de persze lehet erre vigyázni.
Nekünk bejött.

Pocket trailer a neten:

FB ➢ Pocket Trailer
Webshop➢ pockettrailer.hu
Instagram ➢ pockettrailer

 

 

 

☆   ☆   ☆   ☆   ☆   ☆   ☆ 

Ha tetszett a poszt, kövesd a Facebookon is az Időtetriszt!

Bármilyen kérdéssel kérlek írj az idotetrisz @ gmail pont com címre.

Follow my blog with Bloglovin

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr6012650967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztike 2017.11.13. 14:08:16

Nekünk van,és a tipikusan egyszerű de nagyszerű termék :) Rögtön legelső alkalommal már behozta az árát,amikor a magából teljesen kifordulva hisztiző gyereket és a kismotort egyszerre haza tudtam vinni, ÉS nem szakadtam bele :)
süti beállítások módosítása