ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Boldog hétfőt#6: letölthető mininapló a figyelmesség jegyében

2015. január 19. - időtetrisz

Biztos megvan Farkas Lívia blogja, az Urban:Eve. Tonnányi ötlet, tipp, ajánló a praktikum, a design, a rendszerezés jegyében, talán mondhatjuk, hogy van egy magyar Martha Stewartunk, aki az eredetinél sokkal szimpatikusabb, viszont a tippjei legalább olyan jók. Most egy nagyon helyes, letölthető kedvességet ajánlok az oldaláról.

urbaneve_minizsebnaplo

forrás: Urban:Eve

 

A letölthető anyag nem más, mintegy figyelmesség-motiváló napló, 3 féle témának van helye benne: mit tettél ma másokért, magadért és miért vagy hálás. Nagyon nem is kell ragozni, miért jó ez, esetleg egy dobozba gyűjtve év végén komoly dózis pozitív történést pörgethetünk újra magunkban.

A letöltés ára egy regisztráció az Urban:Eve oldalra, ahol egyébként rengeteg egyéb, hasznos letölthető anyagot találtok még, megéri.

 

A Boldog hétfőt!-sorozat korábbi részeit itt találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr968803910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása