ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Lábmelegítő pulóverujjból - tutorial

2012. november 05. - időtetrisz

vendégposzt by: Tripolszky Sára

A régi, kinyúlt, bolyhos pulcsi, amit már nem hordunk, és amit már rászorulóknak sem adnánk oda valamilyen okból, rengeteg módon hasznosítható újra. A Pinteresten a recycled sweater kifejezésre rákeresve rengeteg jó ötletet lehet találni: kispárnahuzat, kéz- és lábmelegítő, lámpabúra, gyerekjáték, karácsonyfadísz. Itt most egy egyszerű, varrógép nélkül megvarrható lábmelegítő készítését mutatom meg. És ha van kedvetek összejönni egy nagy pulcsi-újrahasznosító bulira, akkor írjatok, és megrendezzük még karácsony előtt.



Kellékek: rossz pulcsi; tű; cérna; 30-50 cm hosszú gumi
Elkészítési idő: 3/4 - 1 óra
Egy régi, kinyúlt pulcsinak óvatosan válaszd le mindkét ujját. Ezen a kardigánon az ujjak varrással voltak rögzítve, tehát nem volt nehéz dolgom.


Hajtsd vissza a vállrészt kívülre:


Nagy öltésekkel, himzőfonállal vagy duplára vett cérnával rögzítsd a visszahajtott vállrészt. Ez fontos designelem a végeredményben, de ha nem tetszik így, akkor befelé hajtsd a leffentyűt.


Egy gumiszalagból vágj le annyit, amennyi a térded fölött megtartja a lábemelegítőt. Vigyázz, ne legyen nagyon szoros. Varrd össza néhány öltéssel a gumit.


Varrd a gumit a lábmelegítő belsejébe:


És kész is vagy. Kipróbáljuk majd együtt is?


Témába vág:

Kinőtte? Vágd le!
Zokninyúl sk
Vesszőkosár javítása

    A bejegyzés trackback címe:

    https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr568802574

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása