ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Angyaljárás - adventi naptár helyett

2012. november 26. - időtetrisz

Nálunk angyalok jönnek-mennek decemberben. Pontosabban jönnek. Titokzatosan, minden éjszaka egy, hogy az ágyból kiugró kislányom megkeresse, számlálgathassa, vizsgálgathassa.


Az ötlet azon az egyszerű megfontoláson alapul, hogy nem szeretnék minden nap ajándékot adni karácsonyig. (Bár, a minden napra egy titkos üzenet és a tetra pak adventi naptár most gondolkodóba ejt, hogy hogyan is legyen az idén.) Szóval jönnek, jönnek megállíthatatlanul az angyalok decemberben, egészen karácsonyig. Az egyre szaporodó angyalok egészen komoly falfelületet tudnak beborítani, így karácsonyi dekorációként is funkcionálnak. Ráadásul egy idő után már kifejezetten nehézzé kezd válni megtalálni az új példányt szerintem. Számolni, és latolgatni, hogy hánynak kell még karácsonyig megérkeznie, pedig már egyenesen az iskolaérettség fokmérője lehet.

Figyelem! 24 angyalt összegyűjteni kemény meló, jó egy adag aranytartalékkal kezdeni, mert tudnék mesélni az éjfélkor kapkodva a semmiből kreált darabokról.

Témába vág:
Nyomtatható adventi naptár
Adventi naptár tojástartóból
Adventi naptár tetra pakból
Angyalos játék 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr748802594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimimo 2012.11.27. 13:59:43

ez nagyon jóóóóó!

Anonymous 2012.12.04. 12:44:29

Tapasztalat a negyedik angyalka után: a féltékenység elkerülésére úgy ügyeskedtem, hogy egyszer egyik kislányom találja meg, másnap a másik. DE: sajnos kezdenek rájönni a rendszerre, így a megtalálásig remegek, hogy valóban az találja meg, akinek szántam. Kezdem ruhákba és a reggelizőtányér alá dugdosni, de ravaszul egymásét is átkutatják. Azt hiszem, jobban várom már a 24 angyalkát, mint ők! :)Zsófi

blagger 2012.12.04. 16:05:48

Nekünk a falon lógnak, és a kisebbik lányom még kicsike, nincs verseny. Tehát ez a probléma még nem merült fel. Viszont jövőre angyalka-sablonokat teszünk majd ki a tetriszre, mert úgy igazán könnyű szép angyalokat csinálni. MOst gyártjuk újra a tavalyiakat.
süti beállítások módosítása