ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Tematikus dizájnvásár sok-sok magyar tervezővel: Pici Piac

Szuper baba-, mama- és gyerekcuccok egy helyen

2017. február 01. - időtetrisz

A Pici Piac különleges tematikus vásár: több mint 50 kiállító kicsiknek, szülőknek készült termékeit találod egy helyen, köztük rengeteg magyar nagyszerű tervezővel.

picipiac_feb4_1.png

A vásáron többek között sokféle babát, bébijátékot, ruhát, kelléket, könyvet, dekorációs tárgyat, natur- és biokozmetikumot, praktikus kiegészítőket, környezetbarát holmikat találunk. Az egyik legjobb lehetőség, ha különleges ajándékot keresünk kismamáknak, szülőknek vagy ismerős-, rokongyermeknek. A teljesség igénye nélkül íme néhány kiállító, akiről már az Időtetriszen is esett szó valamilyen formában: babyberry, Biburi Design, CarMAGic, Cucc papírzsák, Csodaceruza, Judit Vigvári Design, KarlaLina, kivibag, ludoshka Pocket Trailer. Számos kedvezményt is találunk a vásárra készült kuponfüzetben.

 

A február 4-i vásáron a látogatók a helyszínen a megfelelő szavazólapon kedvenc kiállítójukra is szavazhatnak, a szavazók között pedig egy 10.000 forintos utalvány lesz kisorsolva, amit a Pici Piacon lehet majd levásárolni.

 

A februári rendezvényen újdonság, hogy délelőtt és délután is L'École de Grande Pâtisserie, a Francia Cukrász Iskola cukrászai tartanak csokikurzusokat, a délelőttin gyerekekkel is részt lehet venni, a délutánira pedig felnőttek jelentkezhetnek, előre, ezen a címen: francia.cukrasz.iskola@gmail.com 
A délelőtti kurzuson díja 1 gyereknek + 1 felnőttnek összesen 1.500 Ft, a délutánié pedig 2100 Ft.

csoki.jpg

A rendezvény a Mom Parktól néhány percnyi sétára található, ez érintheti az utóval érkezőket, parkolás szempontjából A szombati Mom Biopiac gyakorlatilag közvetlen közelben zajlik, akad egy Cserpes Tejivó is 5 percre, a Larus büféjében üdítőt, kávét, szendvicset, pogácsát és valamilyen édes péksüteményt rendszeresen kínálnak, az előtérben le is lehet ülni elfogyasztani, pelenkázási lehetőség természetesen adott a helyszínen.

A belépés ingyenes!

Február 4., 9-18h, Larus Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b)

További infó az esemény oldalán itt és itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr6112173682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása