ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

"Ma bohócorrban vacsorázik a család" – (és támogatja a bohócdoktorokat)

2013. május 27. - időtetrisz

írtuk mókázós meglepetéscéduláinkra a könnyelmű ígéretet még tavaly decemberben, adventi ötleteinkben. Egyik kedves olvasónk jelezte, hogy most sikerült az akkori ígéretet beváltania: beszerezte a hamisítatlan bohócorrokat.


Nos, az amúgy felelős, komoly emberként működő kedves olvasót megkíméltem a kínos hebegéstől és tekervényes fedőtörténetek kreálásától (amit már utólag bánok), és nem kértem el a családi képeket bejegyzésem illusztrációjául. De továbbadom az információt: a Kikában a pénztárnál 399.- forintért szerezhető be egy bohócorr, és minden egyes orr vásárlásával támogatjuk a Piros Orr Alapítvány bohócdoktorait.

És ha valakit, akkor őket igazán érdemes támogatni: egyszer láttam a produkciójukat, ami (tudom, hogy gáz, de be kell valljam) tényleg vicces volt.  És mindazokon túl, amiket mondanak magukról még az az előnyük is megvan, hogy a szülőket jókedvre derítik – ha többször láttam volna őket, még azt is megkockáztatnám, hogy ez a erényük. A gyerek stressz-szintje pedig nagy részben anya (és a kórteremben hülyéket kérdező más felnőttek) stressz-szintjétől függ. Márpedig a sápítozó szülőkből a legártatlanabb kórházhelyzetben is Dunát lehet rekeszteni.

Szóval, mindenféle apropó nélkül is, orra fel!

Témába vág
Adventi meglepetéscetlik

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr198803056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása