ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Letölthető, nyomtatható játékok (nem csak) a nyaraláshoz

2013. július 04. - időtetrisz

Akárhogy is utazik nyaralni a család, a gyerekek összes játékát tárolóstól mégsem lehet elvinni (pedig...). Most letölthető, nyomtatható játékokat ajánlunk: ingyenesek, könnyű szállítani őket, egészen gyönyörű a grafikájuk és remélhetőleg esős időre, unatkozásra bármelyik lehet gyógyír.

The Toymaker: letölthető, nyomtatható ujjbábok

Nyomtatható autópálya

Ehhez a játékhoz nem árt néhány autó, viszont ha azokat sikerül becsomagolni, már nem nem lesz gond: a természetben lehet gyűjteni a tobozokat, fadarabokat és készülhet az erdő, az emberkék stb. és máris van egy város, amiben kezdődhetnek a kalandok.
nyomtatható autópálya a Picklebumsról

Babaház

25cm x 25 cm x 15 cm a házikó, szóval nem fog túl nagy helyet foglalni. A lakókat se feledjük: 1 cm-es figurák biztos jól elférnek benne, de rajzolni sem lehetetlen egy családot. (A baglyos képért a falon részemről külön pirospont.)
Nyomtatható babaház a Look At What I Made oldalról

Robotmaszk

4 féle robotmaszkot tölthetünk le, mindegyik arc szerszámokból "készült", ha felkerültek a maszkok, kezdődhet a verseny, ki tud leginkább roboként mozogni, viselkedni.
nyomtatható robotmaszkok a Mr. Printables oldalról

Ujjbábok

Ez is egyszerű kis eszköz ahhoz, hogy mesélős-beszélgetős játékot játszunk: papírból kivágható ujjbábok, ráadásul ezek mintájára bármikor készíthetünk új figurákat, ha ezeket megunták a gyerekek.
nyomtatható ujjbábok a The Toymaker oldaláról

Kúplányok

Ezek a szokatlan formájú papírlányok is öltöztethető babák, több kollekciót is találtok az oldalon. Ha épp nem játszanak velük, szépen egymásba pakolhatók: nem vesznek el, nem kell keresgélni őket.
nyomtatható babák a Mr. Printables oldalról
Jó hajtogatást, jó nyaralást!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr418803154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása