ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő - budapesti családi programok a hétvégére (szeptember 7.--8.)

2013. szeptember 06. - időtetrisz

Kedves Olvasók, végre vége a programínségnek, ébredeznek a klassz helyek, jöhetnek a kötöttebb, klassz családi időtöltések, hurrá! Igyekszünk olyan lehetőségeket válogatni, amik egyszerre jöhetnek szóba több korosztálynak, ingyenesek vagy elég olcsóak és lehetőleg kulturális programok  és/vagy a környezetvédelem jegyében kerültek megrendezésre. Persze ezeket mind nagyon nehéz egyszerre teljesiteni, legtöbbször csak egy szempontnak felelnek meg, sőt, néha még drága program is felmerül, de az biztosan csak azért, mert ritka és zseniális. Mivel mi, az Időtetrisz szerzői budapestiek vagyunk, általában budapesti programokat keresünk, ajánlunk, csupa olyat, ahová mi is elmegyünk/elmennénk. Ha van még ötleteket, kérésetek ezzel a rövidke programajánlóval kapcsolatban, szívesen vesszük és ha tudjuk, megvalósítjuk. Ha valaki küldene programokat, az idotetrisz kukac gmail pont com címre várjuk!
Egy kérésünk is van: ha szeretitek és hasznosnak érzítek ezt a családi programajánlót, kérünk, hogy terjesszétek, osszátok pl. a Facebookon.




SZOMBAT

Szalonka Műhely:
Szalonka évadnyitó buli, 10--13h
A Szalonkában gyerekeknek szóló programok várnak, most ízelítőt kaphattok az egész évben hetente ismétlődő foglalkozásokból, ráadaásul a kézműves részben iskola kellékeket tudtok alkotni az újrafelhasználás jegyében. Ingyenes!

Madách tér
Örkény kert, egész nap
A Madách tér zöldbe borul, sok programmal közösségi térré alakul és nem kevés gyerekeknek szóló is akad: Gingalló-koncert, Csoda és Kósza-hangjáték és játszóház, hogy csak néhányat emeljünk ki.
Ingyenes!

Grundkert,
Ruhacsere, 16--19h:
A hozott ruhák új gazdát lelnek, sőt, sk dezodort is lehet készíteni, kipróbálni. Figyelem, jelentkezést kérnek, csak úgy ne menjetek! Csak ruhák játszanak meg némi kíegészítő. Sok zsákkal nem érdemes vinni, az elhozá becsületkasszás. Jó turkálást!
Ingyenes!


VASÁRNAP
Marczibányi Téri Művelődési Központ,
Az olvasás világnapja, 10h:
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt akad szövegekkel, könyvekkel, mesékkel kapcsolatos program. És ahogy írják a szervezők: a belépés ingyenes, kilépés könyvvel!

Művelődési Szint,
Cserebere, 15--19h:
Ruha, növény, könyv, kiegészítő, játék mind jöhet, cserébe kapsz kupont, amit tárgyra válthatsz. Kézműves gyermekfelügyelet segíti a szülőket, hogy szabadon tudjank bolházni. Támogatói jegy van, 300 Ft (kell).

Veli bej fürdő, 
Metamorfózis workshop, 15h:
A Soharóza (kísérleti) kórus és a Parányi Műhely közös programja ez: a kórus a régizene és a kortárs kórus körül vizsgálódik, a Parányi Műhely ehhez kapcsolódva alkot a fiatalokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr738803230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása