ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Vissza a természethez: egy gólyacsalád élete

2012. július 02. - időtetrisz

A valóságshow-k idejében ki gondolná, hogy a műfaj rejthet még izgalmakat, és mégis: ha nem sztereotip szerepekben tetszelgő, kecsegtető nyereményekért szinte bármilyen ostobaságokra hajlandó embereket kell bámulni, hanem ritkán látott állatokat, egész más a helyzet. Jelen esetben egy gólyacsaládról van szó.

Az egyik Halász-gyerek (forrás: http://www.nagyhalaszgolyakamera.blogspot.hu/)

 
A nagyhalászi gólyacsalád – amúgy Halásznak hívják őket – életét 2008 óta követhetjük nyomon a kamerák segítségével, óriási látogatottsága van, 2008-ban bekerült az earthcam top 10-be is. Itt látható, mit ügyködnek épp (két kamerán keresztül is figyelhetjük őket), a blogon pedig minden fontos eseményről szót ejt a gólyák apukája, Nagy Károly. Kevés ennél kedvesebb dologgal foglalkozhatunk a nagy világhálón keresztül, nem mellesleg lehet tanulni, barátkozni a kissé távolra került természettel esős (vagy mostanság túl meleg) napokon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr128802342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása