ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Csillagok papírból: mire jó a kukoricapelyhes doboz + három másik csillagos dekortipp

Csillagos dekor papírból, újrahasznosítással is

2017. december 04. - időtetrisz

Biztos ti is keresgéltek, hogyan lehet relatív egyszerűen ünnepi dekorációt készíteni. Most egy egyszerű és látványos, csillagos dekorációk elkészítését ajánlom.

 papirgirland.jpg

Mindhárom dekorációhoz ajánlom a sima fehér festést, vagy a csillogó ezüstöt, aranyat: ma már a legtöbb papírboltban kapható ilyen színű tempera, talán ez a legolcsóbb festék még mindig. És persze kinek hogy: ugyanilyen klasszul nézhet ki a fekete-fehér újságpapírból készült csillagos sor, a fekete-fehér vagy a szivárványszínű. Lényeg, hogy olyan legyen, ami nekünk kedves, passzol az otthonunkhoz.

Az első tipp mindössze annyi, hogy vágjatok ki rengeteg csillagot és ragasszátok őket madzagokra. Jól néz ki a falon, a függöny előtt, a bejárati ajtón - hát igen, szinte bárhol. Extra tipp: ha mindkét oldalra kerül csillag, úgy is jól néz ki, ha elforog.

papirgirland.jpg

(kép forrása: Pinterest)

Az egyik kedvenc tetriszes téma: hogy használjuk fel a háztartási hulladékot úgy, hogy a végeredmény nyomokban sem hasonlít az eredeti tárgyra. Éljen az upcycling! Így lesz a kukoricapelyhes dobozból 3D-s csillag.  

 

Azt mondják, így készül a tökéletes csillag, egyetlen vágással:

 

Egy klasszikus, ami pofonegyszerűen készül és mégis, mindig meglepően klassz a végeredmény: az egymáshoz kapcsolt formák néhány vágással - ezt bizony egész ifjú versenyzők is elkezdhetik!

S ha mindehhez csillagos csomagolást is szeretnél, nézd meg itt, hogy készül!

sk_csomagolo_kesz_600x428.jpg

 

+ 1 tipp: ha szeretnél saját karácsonyi égősort készíteni, ami csupa-csupa gyönyörűséges csillagból áll, akkor ajánlom Franta Ági workshopját, hamarosan kettő is lesz:

>>>  december 7-én a nemrég nyílt Stilshopban

>>> december 10-én a WAMP-on

frantaagi.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr4611950611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása