ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Befőttcímkéző program - szabad hozzáférésű

2012. július 17. - időtetrisz

Ha már túl vagy a hogyan tartósítsak cukor és szalicil nélkül-parán, megcsípted a szezon legjobb gyümölcsét-zöldségét, a befőttesüveg tetők illenek a befőttesüvegre, jusson eszedbe a pillanat, amikor a zárt üveg színéről-szagáról próbáltad tavaly megállapítani, hogy vajon mikori ez a barack chutney vagy lekvár vagy micsoda.


És ekkor ne csüggedj. Kattints. A Jamlabelizer oldalára.

És válassz címkét, töltsd ki, nyomtasd, ragaszd fel. A befőzéstől már amúgy is magasan lévő önelégedettségi indexed garantáltan megháromszorozódik. Teljesen jól működik fekete-fehér nyomtatóval is, sima papírra. És képzeld, igaz, amit ír: a kivágott címkék hátulját ha összetejezed, tényleg odaragadnak az üveg oldalára!
Egyedüli hátránya, hogy az ékezetet nem tudja kezelni (ha valakinek mégis sikerül, jelezze már nekünk is), így kicsit törni kell a fejed, hogy miként nevezd magad és a terméked ékezet nélkül vagy marad az angol:

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr908802318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2013.05.22. 10:19:13

Én a Siegel Professional Lebel Software-t (ingyen letölthető) kombináltam ezzel a programmal, egész jó lett. Ezt a címkét lementettem üresen, és abban a programban nyitottam meg, illetve feliratoztam.Hátha idén is aktuális.Jó befőzést.Fruzsi

Anonymous 2013.08.14. 20:10:46

sziasztok! mondjátok már meg, h. ti mivel ragasztjátok fel? mert a címke kész, szép, de hogy rögzítsem?

Időtetrisz 2013.08.14. 22:10:07

Benne van a posztban, de azért elárulom:) tejjel. Tök hülyeségnek hangzik, de TÉNYLEG odaragad. Ezt a posztot tavaly írtam,a címkék pedig még mindig tökéletesen az üvegeken.
süti beállítások módosítása