Ha már túl vagy a hogyan tartósítsak cukor és szalicil nélkül-parán, megcsípted a szezon legjobb gyümölcsét-zöldségét, a befőttesüveg tetők illenek a befőttesüvegre, jusson eszedbe a pillanat, amikor a zárt üveg színéről-szagáról próbáltad tavaly megállapítani, hogy vajon mikori ez a barack chutney vagy lekvár vagy micsoda.
És ekkor ne csüggedj. Kattints. A Jamlabelizer oldalára.
És válassz címkét, töltsd ki, nyomtasd, ragaszd fel. A befőzéstől már amúgy is magasan lévő önelégedettségi indexed garantáltan megháromszorozódik. Teljesen jól működik fekete-fehér nyomtatóval is, sima papírra. És képzeld, igaz, amit ír: a kivágott címkék hátulját ha összetejezed, tényleg odaragadnak az üveg oldalára!
Egyedüli hátránya, hogy az ékezetet nem tudja kezelni (ha valakinek mégis sikerül, jelezze már nekünk is), így kicsit törni kell a fejed, hogy miként nevezd magad és a terméked ékezet nélkül vagy marad az angol: