ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Ceruza- és apróságtartó - Iskolakezdés # 3

2012. augusztus 22. - időtetrisz

Az otthon kallódó használt csomagolópapírok illetve viszonylag normális mintás nejlonzacskók  megint bizonyítottak. Tápszeres- / festékes- / konzervdobozra ragasztva, egy sima láncra kampóval aggatva kitűnő vacak-eltüntetőként működnek.

Tényleg nincs mit magyarázni a dolgon: doboz, olló, ragasztó, kampó, lánc (az utóbbi kettő Hermész boltokban illetve obik-ban kapható). Íróasztal fölé ceruzatartónak, vagy csak úgy kallódó kirakódarabkáknak, babaalkatrészeknek, üveggolyóknak.



A dobozokat rém szakszerűen dugóhúzóval lyuggattam ki a kampónak, más technikai probléma nem merült fel. 20 perc alatt oldódott meg az évek óta fennálló probléma.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr738802422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orsi 2012.08.24. 13:35:52

ez tök jó ötlet, és ha megunják, csak kicseréled a csomagolópapírt rajta. tetszik. Ha befejezik a memória játékot http://minu.me/-milkgame , ez lesz a következő programunk :)

blagger 2012.08.24. 18:26:32

Örülök, hogy tetszik, és ajánlom figyelmedbe, hogy nejlonzacskó is tökéletes a burkoláshoz. A képen a pöttyös zacskóból van. MIlyen memóriajátékot? Nem látom a linken, hogy mire gondolsz.

orsi 2012.08.27. 12:47:29

http://szeretjukatejet.hu/tejes-jatekok/memoria-jatek csak egy kis játék, itt van pontosan, de legalább gondolkodnak picit. néha szoktuk játszani
süti beállítások módosítása