ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Garázsvásárok ideje

2012. szeptember 20. - időtetrisz

Egész elképesztő módon elszaporodtak szeptemberben a garázsvásárok. Csak azért szólok, mert azon kívül, hogy igazi őszi mulatságot ígér, tuti dolgok szerezhetők be (vagy éppen adhatók tovább) - abszolút zölden.

Szóval a lényeg: engedély nélkül saját területen lehet árusítani a megunt, kinőtt, az új lakásba be nem férő limlomokat. Az eseményt érdemes meghirdetni a környéken, illetve a facebook Garázsvásárok oldalán. Ha látogató akarsz lenni, szintén ide érdemes kattintani: az előző hétvégén pl. huszonegynéhány vásárról értesített.

Én kettőn voltam - két világba csöppentem. Az egyikben a szennyesetartót is a polcra borították, a másikban gondos kezek rendezték az árut. Az elsőben vízibicikli és tűzoltóautó is került (sic), mintha egy igazi cirkuszista kacatjai közé pottyantam volna; a másodikban sosemhasznált selyemingek, horgolt sapkák vártak. Az elsőben itt-ott elszaladtak az árak, miközben a kislányomnak megtetsző plüssegér ár nélkül maradt; a másikban száz forint volt minden.
Szíves vendéglátás, jó szó mindkettőben. Rendezzetek, menjetek, érdemes.  

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr668802460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása