ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő, október 26-28.

2012. október 26. - időtetrisz

Ne feledjétek, ma este lesz a már múlt héten is említett margitszigeti Töklámpások éjszakája, szerencsénkre az a helyzet, hogy ha nem jó ez az időpont, akkor szombaton is lesz lehetőség lámpásokkal mászkálni a Hősök terén. Faragáshoz pedig néhány mintát itt találtok, útravaló rágcsának minimál faragással készülő tökfejcsipszet javaslunk. És akkor lássuk, mi vár ránk a hétvégén.

Szombat:

Budapest Bábszínház, 10h:
Túl a Maszat-hegyen
Maszat Janka és Andris kalandjai a szülők és gyerekek körében is egyaránt és méltán népszerű Varró Dani tollából. Belépő: 1000-1400 Ft sortól függően.

Budakeszi Vadaspark, 11h, 13h, 15h:
Állatijó bemutatók
Pele, nyuszi, róka, mókus, farkas, medve, őz, bölény stb. figyelhető egész közelről (persze rácson keresztül) a hatalmas parkban, ha nem esik és nincs sár, reggeltől estig bámészkodhat a gyerek. Belépő: 1100 Ft, gyermekjegy 600 Ft, családi belépő 2500 Ft (2 felnőtt, egy gyermek, további gyermekjegy 350 Ft)

Tropicarium:
Rovarkiállítás
Még egy hétig tekinthetők meg a trópusi rovarok a Tropicariumban, de persze a cápák, a ráják meg a bohóchalak sem költöztek el, miattuk is mindig érdemes betérni. Belépő: a számos variáció miatt érdemes elolvasni a lehetőségeket itt.

Vasárnap:

Vasúttörténeti Park, 10h:
A vonatfüggő gyerekek kötelező programja, ez alkalommal a vonatokat kevésbé kedvelő tesók és kisbarátok is jöhetnek könyvbemutatóra, lufihajtogatásra vagy egy kiadós rohangászásra. Belépő: 1200 Ft, gyermekeknek 500 Ft, családi belépő 2500 Ft.

Puskin Mozi, 10.30:
Zakatoló zenemozi
Leó és Fred élőzenével, ennél jobb már csak az lenne, ha le is jönnének a vászonról. Belépő: 1100 Ft, családi: 3500 Ft.

Millenáris, 11h:
Ukulele - Kaláka gyermekműsor
A rengeteg versért, a gyerekek bevonásáért is hála és köszönet, tiszta szerencse, hogy élőben is meg lehet őket hallgatni. Ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr528802518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása