ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő, november 3-4.

2012. november 02. - időtetrisz

Akinek hétközben nem jött össze, végre itt a nagyon hosszú hétvége összedobni a töklámpást, játékokat készíteni tojástartóból és még ennyi sem elég, van néhány utóbuli is a városban. Ha a Millenáris felé jártok, érdemes benézni a Wamp spájzba is, persze nehéz ügy, ha megint lesz fagyi és magyarázkodni kell, miért nem lehet már enni (úgyhogy jobb is lesz enni egy utolsót), mindenesetre csupa izgalmas enni- és innivaló vár titeket.

Szombat:


Szépművészeti Múzeum:
Szombati Kerengő, 10.30:
Műhelymunka 6-12 éveseknek, ezen a héten Kép a képben jeligére. Belépő: 900 Ft/fő.

Két Egér Könyvesbolt (Ráday u. 20)
Színes Egér,11h:
Rémséges délelőtt: konzervdobozokból szörnyfejeket készíthettek. A belépő 500 Ft a gyerekeknek, levásárolható, kísérőknek pedig ingyenes. Dobozt vigyetek!

Millenáris, 10h:
Halloween
Töklámpás-, jelmezkészítés, sütés és bábszínház is lesz, egészen 17h-ig lehet ügyködni. Belépő: 1000 Ft, gyerekeknek 800 Ft, családi jegy: 2600 Ft.

Vasárnap:

Puskin Mozi, 10h:
Kippkopp és TippTopp
Bábszínházi előadás a gesztenyegyerekek találkozásáról. Belépő: 1100 Ft.

Millenáris, 11h:
Csokikoncert 
Játékos ismerkedés a klasszikus zenével, jó válaszért jön a csoki. Ingyenes!

Fővárosi Állat-és Növénykert, 10h:
Halloween
Ha a pénteki napsütés megmarad vasárnapra is, jól jön ez a szabadtéri program, lesz arcfestés és halloweenhez kapcsolódó kézműves foglalkozás is. Belépőkről részletesen itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr118802578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása