ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Letölthető rajzfilmhősök és hírességek - persze papírból

2012. december 28. - időtetrisz

Hihetetlen mennyiségű rajzfilmfigura és ilyen-olyan hős vesz körül minket, a számuk folyton nő. Ráadásul bármilyen új rajzfilm, játék kerül a mozikba, polcokra, a gyerekek gyakran azonnal követelik maguknak az új figurákat. (Igaz, egy Star Wars rajongó is könnyedén rákattan a Han Solo formájú jégkockára, netán egy Hello Kitty-mániás beszerzi a cicás Fender Stratocastert is.) A valódi rajongás néha csak rövid ideig tart, de a merchandise cuccok egyre csak szaporodnak. Persze el lehet ajándékozni, eltenni a tesónak, rokonoknak, ha nem mentek tönkre a bigyók, de fogós kérdés, hogy megéri-e az a rövid ideig tartó boldogság a tömérdek pénzráfordítását.Vacilláló vagy erre költeni nem akaró szülőknek íme egy köztes megoldás: tonnányi rajzfilmhős és ikonikus alak színes, nyomtatható és hajtogatható formában a Toy-A-Day oldalán. 

R2D2, Miffy, Eperke és Ben10 papírból
Az oldal eredetileg egy egyszerű projektnek indult: minden nap egy új nyomtatható (fiktív vagy valós) híresség került fel, egy vállalkozó kedvű bloggernek köszönhetően (ezúton is csókoltatjuk és köszönjük a sok kishavert, egyúttal reméljük, hogy a 2011-ben leállt blogot újra fogja éleszteni és újabb hősöket kaphatunk). Valószínűleg nem könnyű átszoktatni a mindenféle csinos brandingelt tárgyakhoz szokott gyerekeket ezekre a papírból készült haverekre, de próbálkozni mindig ér és ha valaki még nem kapott rájuk, talán megelégszik majd ezekkel is.

R2D2 és 3CPO (és a többiek is itt vannak):



Woody és Buzz LightYear a Toy Storyból (és további karakterek is):



Hello KittyMiffy (Nijntje), Eperke (Strawberry Shortcake)



TinTin:

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr1008802732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása