ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Cipőfűző helyett gumi - második felvonás

2013. január 07. - időtetrisz

A cipőfűzőkérdés nálunk még mindig nem oldódott meg teljesen. Egyszer már mutattunk leírást arról, hogyan lehet gumit használni cipőfűző helyett, most íme egy újabb változat, azt hiszem, nekünk ez működik igazán.


Szóval végy megfelelő színű, átmérőjű ill. szélességű és hosszú gumit. (A hossz az eredeti cipőfűző hosszának feleljen meg.) Ugyanazzal a lendülettel a méteráru boltban kérj 2 darab olyan kis műanyag rugós lezárót, amin a vásárolt gumi kétszer átfér. Ezt érdemes tesztelni a helyszínen. Otthon vágd méretre a gumit, ha foszlós fajta, égesd meg a végét, fűzd be a cipőbe, rakd fel a műanyag bogyókát, és kösd össze a gumi két végét úgy, hogy a műanyag ne tudjon lehúzódni róla.


A cipő  felhúzásakor a bogyót a csomóig kell húzni, hogy kilazuljon a fűző, majd ha bent van a láb, a bogyóval megszorítható a fűző. Érdemes úgy befűzni a gumit, hogy a lifegő részt meghúzás után be lehessen bújtatni alá, mint ahogy az a negyedik képen látható.

Témába vág
Cipőfűző - kötés nélkül
Kinőtte? Vágd le!
Pulcsi helyett kendő
Lábszárvédő pulcsiujjból
Kinőtte? Toldd meg!
Ruhajavítás varrás nélkül: textilragasztó

A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr218802718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2013.01.07. 23:57:44

Bejon ez a dizajnos verzio! :) Sara
süti beállítások módosítása