ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Kimenő: február 16.-17.

2013. február 14. - időtetrisz

Hétvégén még akad egy utolsó hullám a farsangi lázból, itt egy kis lista, ha bulizni támad kedve a kicsiknek és a nagyok hajlandók elvinni őket. Egyúttal hadd jelezzük, hogy az Állatkertben ma egy hihetetlen bájos elefántbébi született, éljen sokáig, alig várjuk, hogy látogatható legyen.

Letölthető, nyomtatható álarcok



Szombat:

Puskin Mozi:
Maszkabál - itt a farsang, áll a bál, a méltán népszerű Gryllus-lemezt élőben is lehet hallgatni. Belépő: 1500 Ft, egy éves kor alatt ingyenes.

Két Egér (szombaton 10-16h között nyitva)
A világ összes kincse
 - Rofusz Kinga, a könyvhöz készített varázslatos illlusztrációk kiállítás (megnyitó 18-án 18h-kor). Szombaton zár, igyenes!


Szépművészeti Múzeum:
Szépműhely mindenkinek - Üzenj műveiddel!  - műtermi nap alkotó-nap, Günther Uecker szögképei alapján-hatására lehet ügyködni. Ingyenes, de péntek délig kérnek jelentkezést ezen a mailen: litza.juhasz@szepmuveszeti.hu.


Vasárnap:

Műcsarnok, 10h:
Családi program a Banksy - Kijárat az ajándékbolton át című vetítés- és eseménysorozathoz - Ez alkalommal ajándékot kész
íthettek fából, textilből és hulladéktárgyakból. Belépő: 300 Ft gyerekeknek, kísérőknek ingyenes!

Akvárium, 11h:
Csokikoncertismerkedés nemcsak a klasszikus zenével, de mindenféle hangszerekkel is, jó válaszokért dobják a csokit. Most a Budapest Clarinet Quartet mutatja be a fafúvós hangszereit. Ingyenes!

Púder Bábszínház, 11h:

Púder Matiné: A gomba alatt - Rémlik a Vidám mesékből a történet, hogy az eső esik, egyre többen szeretnének elbújni előle, egy gomba alatt? A gyerekeket is bevonják a mesejátékba, úgy ám, szereplők lesznek és az egész ökomesévé válik valahogy. Belépő: 1000 Ft (500 Ft lefogyasztható), testvérek esetén 2000 Ft (1200 Ft lefogyasztható), 3 gyereknél 3000 Ft (2100 Ft lefogyasztható).



A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr398802868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása