ötletek, tippek egyszerűen

Időtetrisz

Pucolj zöldborsót – móka gyerekkel

2013. május 29. - időtetrisz

A zöldborsópucolás az, ami több a soknál: egy óráig pergeted a szemeket, és semmivel nem vagy beljebb a mirelit zöldborsónál (leszámítva a műanyag csomagolás hulladékát, amitől megkíméled a világot). Töredelmesen bevallom, életemben először az idén vettem friss zöldborsót. És kiderült, hogy a zöldborsószörnyecskék  a borsószemeken kívül hihetetlen történeteket rejtenek a hasukban. Felfedezésük két éves kortól kötelező.


Szóval alapból a szemek kiszedegetése is jó mulatság kétévesnek, ötévesnek egyaránt. Aztán lehet variálni: a nagyobbik boldogan számolja, melyik hány szemet rejt. Lehet versenyezni az üres hüvelyeket félre rakva: ki találja a legtöbbet rejtőt.


A következő megtárgyalandó kardinális kérdés, hogy vajon mik is ezek a szemecskék: szörny hasából megmentendő királykisasszonyok személyzettel, zöld kuckóba húzódó testvérkék, megszületendő kisbabák? Lehet kopogtatni a falon, szóba elegyedni a bentiekkel: "hahó, kiszabadítsunk titeket"?
Ha pedig különös mázlisták vagytok, a fodrászüzlet klientúráját is ti menthetitek meg:



A bejegyzés trackback címe:

https://idotetrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr418803052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása